2777
2789
عنوان

اولین ازمون قلم چیم خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 25 پست

عزیزم هزینه ثبت نام چقدر شد؟

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صادقانه بخوام بگم به عنوان اولین آزمون نه خوبه نه بد بستگی به خودت داره واقعا این درصدا رو انتظار د ...

نه ببین دوازدهم رو مریض بودم که بد شده شیمی رو هم تا من رسیدم گفت وقت تمام

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
عزیزم هزینه ثبت نام چقدر شد؟

دو و هفتصد

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
اره عزیزم برای اولین ازمون خیلی خوبه  پایه رو عالی زدی

دوازدهم رو مریض بودم نخوندم

فقط پایه رو زدم

از هدف خیلی فاصله داری. هدفت رو خیلی رویایی انتخاب کردی. ولی نهایت تلاشت رو بکن. حتماً موفق میش ...

من شهید بهشتی میخوام

هم کلاسیای من همه همین تیپ قبول شدن فقط کرونا به من ضربه زد عقب موندم

خدا قوت

وضعیت درسهای دوازدهم شما اصلا خوب نیست و باید تلاش خودتون رو خیلییی بیشتر کنید اگه یه رتبه ی خوب میخواید

شاید بگید هنوز دوازدهم رو شروع نکردید ؟باید بگم دیگه باید بخونید حتمااا و شروع کنید

در درس های دهم شرایط خوبی دارید ولی شیمی دهم شرایط خوبی ندارید 

در واقع در کل اوضاع شیمی شما خوب نیست

قطعا با برنامه ریزی و نلاش بیشتر شرایط بهتری به دست میارید

موفق باشید

نه ببین دوازدهم رو مریض بودم که بد شده شیمی رو هم تا من رسیدم گفت وقت تمام

خب اشکال نداره

از الان تا آزمون بعدی سعی کن رفع اشکال کنی این ازمونو بعد خودتو به بودجه بندی برسونی و روی مدریت زمان هم کار کنی

اها یچیز دیگه

تست های زمان دار بیشتر بزن

اگه ازمون بعدیت بهتر بود که خدا رو شکر

اگه بازم همینقدر زدی دیگه باید یخورده بیشتر تلاش کنی

یچیزم بگم من خودم دوران کنکور مثل شما خیلی درگیر این سوالا بودم ولی باور کن آزمون اصلأ مهم نیس

مهم اینه که خودت چقد پیشرفت داری

دوازدهم رو مریض بودم نخوندم فقط پایه رو زدم

اوکیه 

بعدی رو جبران میکنی 

بقیه هم که میگن شهید بهشتی نه و...بیخیال شو 

من این راه رو رفتم و میدونم اولین ازمون خوب بودی 

مهم نیست بعدی پایین تر بشی  یا بالاتر 

مهم اینه این ازمون رو خیلی خوب تحلیل کنی 

و بفهمی اشکالت کجا بوده 

اگر ازمون رو تحلیل نکنی،قبولیت میاد پایین

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
من شهید بهشتی میخوام هم کلاسیای من همه همین تیپ قبول شدن فقط کرونا به من ضربه زد عقب موندم

خب پس به مرور تلاشت رو بیشتر کن. وقتی یه کاری رو به طور مستمر تکرار کنی و ادامه بدی قطعاً موفق میشی عزیزم