2777
2789
عنوان

آقا من با یکی دوست شدم به فاصله پانزده روز هم کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 61 پست
نه من خودم زنم ...دخترم مدرسه میره با مامان هم کلاسیش دوس شدم

محلش نزار 

چند رپز پیش من دخترمو بردم پارک روبرو خونمون من معمولا میرم چون دخترم حتما باید عصرا توی کوچه یا پارک بخابه ده ماهشه

ی خانمه ب زور اومد خونمون منم مجبور شدم راش دادم

وای شوهرمم نبود میخاست منو بکشه 

دیگه خدامیخاست دوستم اومد دنبالم رفتم بیرون الان هرچی زنگ میزنه جوابش نمیدم شماهم جوابشو نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلش نزار چند رپز پیش من دخترمو بردم پارک روبرو خونمون من معمولا میرم چون دخترم حتما باید عصرا توی ک ...

من که یهوووو بهش گفتم دوست ندارم رقت وآمد کنیم داشت می‌ترکید همش میگفت خب بگو از چی ناراحتی منم گفتم هیچی مشکل شخصی

اره به خدا فکر کن من بچه شیرخواره دارم به من می‌گفت بچه هارو از مدرسه میاری برو پاساژ برای دختر من ف ...

وای این خوبه

این گفت داری میای پسرمم بیار از کلاس من کار دارم

بعد ک بردم دیدم با دوستاش دور همی گرفته😑😑😑🤣🤣

بعد هیچی نگفتم باز حرف میزدم ولی باز یکاری خواست زدم بلاکش کرد

دورهمی هاش با یکی دیگه بود حمالی هاش با من🤣🤣🤣

من که یهوووو بهش گفتم دوست ندارم رقت وآمد کنیم داشت می‌ترکید همش میگفت خب بگو از چی ناراحتی منم گفتم ...

بگو شوهرم ناراحته 

همه بمن گفتن باید میگفتی شوهرم خیلی از رفت و امد خوشش نمیاد

انجام ميدادي؟

نهههه مگ اسکلم ولی گاهی اوقات نمیتونستم بگم نه دیدم دارم اذیت میشم گفتم این تازه ۱۵ روزه انقدرررر پورو وقیحه یکم بگذره سوارم میشه مستقیم زدم کات کردم 

وای این خوبهاین گفت داری میای پسرمم بیار از کلاس من کار دارمبعد ک بردم دیدم با دوستاش دور همی گرفته� ...

🤣🤣🤣🤣👌👌👌👌دقیقاااا دیگ دوره سواری دادن تموم شده 

🤣🤣🤣🤣👌👌👌👌دقیقاااا دیگ دوره سواری دادن تموم شده

اره دقیقا رابطه باید دو طرفه باشه

ولی باز یه سری پر رو و فرصت طلب همیشه هست

رودربایستی نکن یکاره ج بده قهر کن بلاک کن...

دکمه اینارو باید زد 

بدرد نخورا

اره دقیقا رابطه باید دو طرفه باشهولی باز یه سری پر رو و فرصت طلب همیشه هسترودربایستی نکن یکاره ج بده ...

اره من آدمی هستم کا دوست دارم دلی به کسی محبت کنم اگه یک درصد ببینم دارن سواستفاده میکنن همون لحظه کات  میکنم