2777
2789

یه سری رفته ارایشگاه طرف روپوش سفید پوشیده مث پرستارا چون یه سری بیمارستان بستری شد میترسه دیگه‌

الان کله اش خععععلی بد و افتضاح شده هررررچی واسش لپ لپ جایزه اسباب بازی میخریم حاضر نمیشه بره داخل ارایشگاه قیامت میکنه اعصابمونو خراب کرده نمیذاره حتی خودمونم دست بهش بزنیم موهاش خععععععلی حالتش بد و زشت شده کله اشو دو تا کرده بهترین ارایشگاها میبریم بچگونه واینمیسه ۳سالس🤦🏻‍♀️😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیژی که دوست داره و براش بخرین بهش بگین اگه رفتی تو بهت میدیم

انقد گولمون زده میگه لپ لپ بخرین میام میخریم تا در ارایشگاه میره خودشو میکوبونه زمین نمیره داخل

دوبار اسباب بازی خریده گول میزنه مارو

ی آرایشگاه مردونه دیدم برای بچه ها یه صندلی گذاشته بودن ماشین بود و بچه می‌رفت میشست سرگرم میشد راحت موهاشو کوتاه میکردن

نترس قایقِ من؛موجی که غرق نکند،بالاترمان می‌برد‌:)✨🌿

ی آرایشگاه مردونه دیدم برای بچه ها یه صندلی گذاشته بودن ماشین بود و بچه می‌رفت میشست سرگرم میشد راحت ...

اره بردیمش ارایشگاه مخصوص کودکان هیچ جوره راضی نمیشه هم تولدشه هم عروسی دعوتیم 😔بچه ها دیگه حرف گوش نمیدن حساب نمیبرن اصلا

اره بردیمش ارایشگاه مخصوص کودکان هیچ جوره راضی نمیشه هم تولدشه هم عروسی دعوتیم 😔بچه ها دیگه حرف گوش ...

خیلی لجبازن😶

به نظرم ب زور ببریدش هر چی گریه کرد محلش ندید

حساب کار دستش بیاد دیگه گولتون نزنه😂

نترس قایقِ من؛موجی که غرق نکند،بالاترمان می‌برد‌:)✨🌿

چارهنیست به آقا آرایشگاه بگو مانتو دربیاره. فوقش یکم گریه میکنه تامام

نه دیگه اونجام نبردیمش ده جا دیگه بردیم نمیاد گریه هم میکنه واسش کار انجام نمیدن میگن ببرینش این نمیذاره خراب میشه موهاشم یه چیز عجیبه بخدا یه ور فره یه ور صافه بلنده بد حاااالت🤦🏻‍♀️😓

خیلی لجبازن😶 به نظرم ب زور ببریدش هر چی گریه کرد محلش ندید حساب کار دستش بیاد دیگه گولتون نزنه😂

بخدا باور کن شاید نزدیک ۸۰۰تومن اسباب بازی و لپ لپ خریدیم اخه ارایشگرا هم قیافه میگیرن انجام نمیدن میگن کار ماهم خراب میکنه موهاش بد میشه انجام نمیدیم