2777
2789
عنوان

دورهمی 🤩🤩🤩

22 بازدید | 38 پست

ببخشید دیروز نتونستم دورهمی رو برگزار کنم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اما امروز پر انرژی تر هستم تا این روز جمعه رو خوش بگذرونیم کلی می خوام جوک بزارم و بخندیم سوال کنم چالش برگزار کنم پس همتون بیاید

سوال اول علت نام کاربری تون چیه ؟من چون رنگ سرخابی رو خیلی دوست دارم و ۲۰۱۸ تولد خواهرم به شکل میلادی است

اسم خودم 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق کارتون آناستازیام و زندگیم دقیق شبیه اناستازیاس🥺😍

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

هرچی اسم میزدم تکراری بود

اخرم این کلمه ای ک بابام قربون صدقم میره باهاشو گذاشتم خداروشکر تکراری نبود😁اون سابقتونم هم بخاطر اینه ک کاربری قبلیم ترکیده

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
نام کاربری خوشملی دارین😍😍😍

مرسی😍💛

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....