2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

16 بازدید | 15 پست

من چند ساله خواننده خاموشم... همیشه میخوندم ته دلم امیدوار بودم منم یه روز باردار بشم بیام از تجربیات بارداری و زایمان شما عزیزان استفاده کنم... اما ۱سال و نیمه همش توی تاپیکای علائم بارداری و اقدامم! همش پیش خودم میگم اخه اشکال کجاس؟

تیروییدم کم کار بود درمان شدم pcoهم هستم اما رعایت میکنم لتروزول و دوفاستون و اینوفولیک هم خوردم

چرا عین بقیه بدون استرس همون بارهای اول نمیشه؟

چرا واسه هرچی میخوام باید انقدر صبر کنم تا ناامید بشم؟

به‌خاطر شغل همسرم اومدیم یه شهر غریب... هیچکسو نمیشناسم..‌ دلم داره میترکه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مامانم هم نمیتونم بگم... خودش دست تنها و کلی فکر و خیال داره به اندازه خودش... همه میگن چرا بچه دار نمیشین؟ منم دوری و تنهاییو بهونه میکنم...

الانم موعدم ۴ام یا ۵ام باید باشه اما هیچ علائمی ندارم. این ماه حتی علائم تخمک‌گذاری هم نداشتم بجز گر گرفتگی...

منم امروز خیلی دلم گرفته گاهی فکر میکنم بچه دار نشدن سخت تره یا همسر و همراه نداشتن منم دلم میخواد ...

عزیزدلم امیدوارم خدا خیلی زود بهترین همراه و همدمو نصیبت کنه و لحظه هات شیرین بشه

لطفا عزیزای دلم اگر کسی تجربه ای داره که باعث شده زودتر باردار بشه بهم بگه. گفتم به مامانم نمیتونم بگم خواهر هم ندارم که بپرسم ازش. شما هم جای خواهرای من❤

دکتر طب سنتی معتبر برو 

اگر مشکلی هم هست دکتر شیمیایی هم در کنارش آدامه بده انشاءالله درست میشه 

من تعداد زیادی میشناسم بعد ناامید 5سال بالاخره باردار شدن اونم تازه دهه 20 بودن