2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 26 پست

عزیزم واس منم دکتر نوشته میخام باردار بشم ولی هنوز نشدم ی هفته ازش گذشته موقع پریود شدتی روز سوم پریودی شب گفت دوتا دوتا بخورم احتمال ۵۰درصد هم دوقلو زایی میکنه یا چن قلو زایی چون رحم اماده میشه احتمال دو تخمک رفتن داره دگت بهم گفت

عزیزم واس منم دکتر نوشته میخام باردار بشم ولی هنوز نشدم ی هفته ازش گذشته موقع پریود شدتی روز سوم پری ...

بله درسته احتمال چند قلویی داره 

اما منی که پریود شدم بعید میدونم باردار باشم 

فقط میترسم نکنه مشکلی پیش اومده باشه که پریودم اینجوری عجیب شده 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته احتمال چند قلویی داره  اما منی که پریود شدم بعید میدونم باردار باشم  فقط میترس ...

ن عزیزم هیچی نمیشه من خودم دو روزش‌فقط لکه بینی میبنم بعدش دیه پریود میشم کامل شاید این ماه اینطور شدی

ن عزیزم هیچی نمیشه من خودم دو روزش‌فقط لکه بینی میبنم بعدش دیه پریود میشم کامل شاید این ماه اینطور ش ...

من کلا پریودم ۳ روزس 

یعنی چندماهه که ۳ روزه عادت میشم 

تحت نظر دکتر هستم  اما امروز دکترم نیست و باید تا فردا صبر کنم

ایشاالله میشی می هفته میشه از پریودم گذشته ولی باردار نیستم میدونم دکترم رفتم گف برو چن روز منتظر باش اگ پری نشدی بیا معاینه کنم

ایشاالله میشی می هفته میشه از پریودم گذشته ولی باردار نیستم میدونم دکترم رفتم گف برو چن روز منتظر با ...

تست زدی؟ 

ایشالا ماه بعد هم من هم شما تاپیک بی بی چک مثبت میزنیم 

تست زدی؟  ایشالا ماه بعد هم من هم شما تاپیک بی بی چک مثبت میزنیم

ایشاالله عزیزم ن عزیزم تست نزدم چون جلوگیری میکنیم ن گلم شوهرم یکم مشکل داره وارکوسیل گرید۱داره احتمال عمل گفته هنوز قرص نوشته واسش بعدشم گفت اگ‌حامله‌بشی سقط میشه بخاطر اون هنوز‌نمیزاریم بعد ۲۰روز دیه معلومه میشه وضعیت شوهرم

ایشاالله عزیزم ن عزیزم تست نزدم چون جلوگیری میکنیم ن گلم شوهرم یکم مشکل داره وارکوسیل گرید۱داره احتم ...

ایشالا که هرچی خیره برامون پیش بیاد 

عزیزم لانه گزینی خونریزی نداره بلکه فقط لکه بینی هست و اینکه سه چهار روز بعد از تخمک گذاری هست نه روز موعد پریودی 

ولی این احتمال وجود داره ک باردار باشی و این خونریزی بخاطر هماتوم باشه ،بنظرم اگر شک داری بی بی چک بزن و یا ازمایش بارداری بده

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم لانه گزینی خونریزی نداره بلکه فقط لکه بینی هست و اینکه سه چهار روز بعد از تخمک گذاری هست نه رو ...

ممنون عزیزم