2777
2789

خواهرم دانشجوی به رشته مهندسی دانشگاه امیرکبیر هست

یکی از هم‌دانشگاهی‌هاش بهش علاقه داره و میخواد بیاد خواستگاریش 

پدر پسره کارخونه‌دار هست و وضعیت مالیشون عالیه بخاطر همین خواهرم بهش جواب رد داده چون اوضاع خانواده خودمون از جهت مالی و فرهنگی مناسب نیست بهش جواب رد داد و اجازه آشنایی با خانواده رو نداد

ولی پسره ول کن نیست

من به خواهرم میگم حالا شرایط رو بهش بگو شاید کنار بیاد

ولی خواهرم میگه وضعیت مالی برای پسره مهمه

خواهرم هم تا حالا با لباس‌ها و موبایل و چیزهایی که من براش خریدم رفته دانشگاه و چندبار هم که با دوستای دانشگاهش میخواستن برن بیرون خواهرم ماشین من رو برده بود

یه حتی یکبار که پسره رسونده بودش آورده بود خونه‌ی ما رسونده بودش و بخاطر همین مسائل هم هیچ پیش زمینه‌ای از اوضاع مالی خانواده ما نداره

از طرفی بهش میگم باهاش حرف بزن از طرفی هم میبینم شوهر منم دقیقه اول با وضعیت خانواده من کنار امد و بعد چیزی نگذشت که گفت برادرهات حق ندارن تو خونه‌ی من قدم بذارن و چقدر همیشه توسط خانواده شوهرم تحقیر شدم

اینجا هم امدم درد و دل کردم نصف کاربرها گفتن‌ تو زیاده خواه هستی و یه پزشک امده تو رو از اون خانواده گرفته حالا تو به جای شکرگذاری نق میزنی

واقعاً نمیدونم ما سه تا خواهر باید از دست این خانواده چکار کنیم

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

مگه وضع مالی خانوادتون چطوریه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

خیلی خواهرای خوش شانسی هستین توضیح بده و رد نکنه 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم حقیقتو درباره اوضاع مالیش بگه اگه شعور داشت میمونه نداشتم بهتر بیشعوری همین حالا ثابت میشه

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
مگه وضع مالی خانوادتون چطوریه

افتضاح

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

ببین من از دیشب چند بار تاپیک هاتو خوندم . تو خودت داری برای خودت خیلی مسئله بزرگ میکنی که با یک پزشک ازدواج کردی . و اینکه شاید همسرت در رابطه با برادر هات حق داره

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
به نظرم حقیقتو درباره اوضاع مالیش بگه اگه شعور داشت میمونه نداشتم بهتر بیشعوری همین حالا ثابت میشه

میترسه بگه

حالا مگه شوهر من که میدونست و کنار امده بود چکار کرد مگه

به نظرم خواهرتون خودش جای پیشرفت داره

تقصیر شما نیست بابات پولدار نبوده ولی خبرخواهرت قطعا جای خوبی میرسه

به پسره هم رک و راست بگه اگه قبول نکرد فدای سرش

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...