2777
2789
عنوان

بچا توروخداااااا بیاین یه راهکار برا ریزش مو بدین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 21 بازدید | 56 پست

من اپول دکسپانتول و بیوتین زدم دوماه  هفتهمای یکی...شصت روز هر صبح هیر ویت خوردم

حنا و ییری چیزا مادر بزرگم چند بار زد به موهام نتیجه گرفتم....حنی بی رنگ زدم البته چون بدم میومد موهام نارنجی بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول بیوتین بپاتین ایرانیش اصلا اثر نداره خیلیم درد داره

من زدم خوب بود که بعد ویتامین ویتامینه ایرانی خارجی نداره بخدا ...مقله همون نوروبیون میگفتن خارجیش خوبه ولی فرقی ندارن 

من اپول دکسپانتول و بیوتین زدم دوماه  هفتهمای یکی...شصت روز هر صبح هیر ویت خوردم حنا و ییری چی ...

کل موهات ریزش داشت ؟

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک

منم همین مشکل رو دارم 

داروی گیاهی امتحان کردم 

امپول بیوتین بپانتین زدم 

شامپو بچه میزنم فقط 

تونیک ضد ریزش سریتا میزنم ب ریشه موهام 

قرص زینک و هیرویت هم خوردم هییییییچ تاثیری ندیدممممممم

سلام تو حموم یه بارم موهاتو با آب نمک بشور

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
من زدم خوب بود که بعد ویتامین ویتامینه ایرانی خارجی نداره بخدا ...مقله همون نوروبیون میگفتن خارجیش خ ...

من خودم زدم همون دوره ای که استفاده میکردم خوب بود 

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک