2777
2789
عنوان

واسه سردی چی خوبه؟

46 بازدید | 15 پست

سردی کردم هی شکمم و دلم درد میگیره ول میکنه حالم بهم میخوره چیکار کتم😭😭😭

احساس ابی هستم که ترکید😐نمیدونم کی هستی و کجایی🥺ولی مطمئنم با اولین بارون پاییز میای🥺منتظرتم شوهرم😍🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق نعنا

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
چای نبات راه حل تمام درد و مرض ها به خصوص در مدرسه😂

خدایی از بچگی این دوست ما بوده و هست.  

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

دمنوش بخور شکمتم روغن بادوم یا سیاهدونه بزن

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

خرما بخور

آب جوش نبات و زعفرون بخور 

شربت شیره انگور بخور

یه شال هم ببند ممکنه سرما بهش زده باشه

لبنیات رو برا چند روز حذف کن تو غذاهات زنجبیل بریز چای نخور یه چند روز میوه هایی ک سردن رو فعلا نخور ترشی نخور 

اره لامصب😂👌🏻 تو مدرسه ما عرق نعنا دیگه تیر خلاص بود 😑

مدارس دخترونه خیلی سوژه بود

زمانی که یکی پریود میشد😂

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊