2777
2789
عنوان

ناراحتم

32 بازدید | 7 پست

بچه ها تو خونه ما بحث سیاسی هی پیش میاد دعوا میشه

من و برادرم خط سیاسی مختلفی با مامانم داریم . بعدش من عذاب وجدان میگیرم خیلی هی میگم مامانم ی چیزیش نشه . گناه داره واقعا 🥺😓😭 

کاش همه چی خوب بشه خسته شدیم 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

خب بحث نکنید  

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین بحث جایی خوبه که دعوا‌پیش نیاد دو طرف تحمل شنیدن نظر مخالف رو داشته باشن وقتی اینطوریه کلا با مامانت بحث نکن ،گرچه نگران نباش برای یه بحث که چیزی نمیشه که مامانتم باید تحمل شنیدن نظرات بچه هاشو داشته باشه البته نظر محترمانه

هر چی گف بی تفاوت باشین

منم با داییم اختلاف عقیده دارم با هم بحث میکنیم اولش مقاومت میکنه اما بعد میاد رو حرف من

😁ولش کن بزار هر طور ک دوس دارن فک کنن شما جوونا راه خودتونو برین

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
ببین بحث جایی خوبه که دعوا‌پیش نیاد دو طرف تحمل شنیدن نظر مخالف رو داشته باشن وقتی اینطوریه کلا با م ...

اره راست میگی

تو خونه ما اینجوری نیس تحمل شنیدن نظر ما رو ندارن هوف 

ایشالا 

هر چی گف بی تفاوت باشین منم با داییم اختلاف عقیده دارم با هم بحث میکنیم اولش مقاومت میکنه اما بعد م ...

😂👌🏻 مامان من اصن موضعش عوض نمیشه

اره باید همینکارو کرد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش