2777
2789

نمیدونم کدوم رو بگیرم برای سیسمونی

تخت کنار مادر تا چه سنی قابل استفاده است؟

اونو بگیرم مجبورم یه سال بعد عوضش کنم تخت کودک بگیرم؟ از اول تخت کودک بگیرم بهتر نیست؟

پس چند ماه اول روی چی بخوابه؟؟؟

نمیدونم...

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تخت نوزاد نوجوان سیسمونی بگیر هم تا سالها استفاده می‌کنه هم خودش نی نی لای لای داره کنارش حفاظ داره ...

اسمش تخت نوزاد نوجوانه؟

عزیزم من راجع ب سیسمونی خیلی میدونم 

هر جفتش لازمه الان میگم چرا 

شما تخت کنار مادر بگیری خیلی راحت تا دوسال میتونی استفاده اش کنی و قشنگ میتونی کنار تخت خودتون بچسبونیش و بدون اینکه بلند بشه همون دراز کشیده ب بچه شیر بدی و بچه کنار خودتونه تا دوسال بعد خیلی راحت جابجا میشه میتونی ببری سالن یا اتاقش یا هر حا ک بودی 

از این حالت گهواره ایاش بگیری ک تبدیل ب گهواره ام نیشه راحت تری و تنظیم تشک داشته باشه باعث میشه بچه ی رفلاکسی بالا‌نیاره توی خواب 

اون یکی تخت ها هم که برای بعد دوساله

عزیزم اگه رسم های مضخرف ندارین کاری که من میگم رو بکن هم توی هزینه صرفه جویی بشه هم اسراف نشه.چون واقعا خرید یسری وسایل اسرافه.

اولا اگه ماشین لباسشوییت حالت baby care داره و مدلش جدیده کهنه شور نخر

دوما اصلا نیازی نیست تخت و کمد و اینجور چیزا بخری بذار بعد ۵ سالگی بخر که حداقل خودش ببینه و لذتشو ببر

الان فقط بده یه دراور ۶ کشوه برات بسازن واسه وسایلش.

سوما هیچکس هییییچکس بچه شو بعد ۶ماه از خودش جدا نمیکنه اینا فاز روشنفکری نی نی سایتی هاست،بچه سکته میکنه جداش کنی اون سن.تخت کنار مادر سایز بزرگ براش بخر تا ۴ سالگی واسش کافیه.

بخاطر بحث مالیش هم اصلا نیست من میتونم سرویس ۵۰میلیونی واسه بچه م بخرم.ولی حاضر نیستم حتی ۱۰ هزار تومن هم اسراف بکنم.واقعا واقعاااا خیلی چیزا تو جهیزیه و سیسمونی اضافیه!!

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

اگر بخوای تا ۵ ،۶ سالگی هزینه نکنی 

براش تخت پارک بخر 

تخت پارک خیلی راحت بچه تا ۵ یا ۶ میتونه توش بخوابه 

قابل جابجاییه 

حتی یه سریاش رو میتونی جمع کنی با خودت ببری مسافرتای طولانی انقدر وقتی جمع میشه کوچیکه 

بعد بچه باهاش بازی میکنه به حالته پارک مانند میشه دیگه 

یه سریاش رووش تشک تعویض پوشک‌داره و سبد مای بی بی و وسایل بچه 

مارکای برندش خیلی خیلی خوبن 

مشکل هزینه ای نذاری اونام خوبن بجای تخت کنا مادر که بتونی حداقل تا مدرسه استفاده اش کنی 

عزیزم اگه رسم های مضخرف ندارین کاری که من میگم رو بکن هم توی هزینه صرفه جویی بشه هم اسراف نشه.چون وا ...

کاری به رسم و رسوم ندارم

من مستاجرم

ترجیح میدم به جای وسایل الکی پس انداز کنم که سر سال بزارم رو پول پیش.. برای همین واقعا یه تکه هم نمیشه اضافه بخرم

کهنه شور و .. نمیخوام اصلا، حتی کالسکه هم لازم ندارم

برای تختش واقعا مرددم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم

نمیخوام خرج اضافه بتراشم

تخت نوزاد نوجوان سیسمونی بگیر هم تا سالها استفاده می‌کنه هم خودش نی نی لای لای داره کنارش حفاظ داره ...

نوزاد نوجوان نشنیده بودم تا حالا

سرچ کردم این بود:

همینه؟

این که خیلی خوبه با کشو

کاری به رسم و رسوم ندارم من مستاجرم ترجیح میدم به جای وسایل الکی پس انداز کنم که سر سال بزارم رو پ ...

خب پس تخت کنار مادر و کریر بگیر فقط

کریر رو حتما بگیر.قیمتی نداره ولی خب خیلی کارتو راه میندازه

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"