2777
2789
عنوان

به نظرتون باید دعوت کنم؟

149 بازدید | 7 پست

دیشب خونه جاریم بودم مادرش از شهرستان اومده،،داشتیم میومدیم خونه گفتم خونه ما هم تشریف بیارید گفت شاید فرداشب بیایم اگه بیایم زنگ میزنیم،الان همسرم میگه تو زنگ بزن دعوت کن به نظرتون زنگ بزنم یا بزارم شاید خودش زنگ زد!؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دوست داری باهاشون رفت و امد داشته باشی زنگ بزن بگو بیاید اگر نه خیلی مایل نیستی بذار خودش زنگ بزنه اگر خواستن بیان 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
اگر دوست داری باهاشون رفت و امد داشته باشی زنگ بزن بگو بیاید اگر نه خیلی مایل نیستی بذار خودش زنگ بز ...

رفت و آمدی که نداریم اونا شهرستانن اما خب خیلی خانم خوبیه،،فقط مشکلم اینه دخترم شنبه امتحان داره گفتم امروز تمرین کنه