2777
2789
عنوان

چاقی وسفیدی صورت و برجستگی گونه ها

28749 بازدید | 33 پست

سلام خانوما حالتون چطوره 😍

من تصمیم دارم تو پیجم راهکارهای صد درصد تضمینی رو براتون به اشتراک بزارم پیشنهادم اینه حتما شما هم امتحان کنید😉

برای چاقی صورت و گونه ها یکی از موثرترین راهکارها که خودمم امتحان کردم و نتیجه گرفتم که الان همه بهم میگن تزریق ژل انجام دادم😅😅😅 بهتون یادم میدم

مخلوط گلیسیرین با گلاب:داخل ظرفی که اسپری داره گلیسیرین و گلاب بریزین،گلاب رو زیاد نریزین اگه ۳/۴ظرفتون گلیسیرین شد۱/۴گلاب باشه

بعد شب ها موقع خواب به کل صورتتون اسپری کنید و بعد روی صورتتون ماساژ بدین ،سپس انگشت اشاره دو دستاتون رو از انتهای گوشه های لبتون به سمت بالا یعنی گونه هاتون بکشین،این روشم باعث برجستگی گونه هاتون میشه

بعد یک هفته کاملا صورتتون پر و گونه هاتون برجسته میشه،

مخلوط گلاب و گلیسیرین باعث سفیدی صورتتونم میشه 

باز هرسوالی دارین بپرسید جواب بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی جواب میده؟ بر سیاهی زیر چشم و‌کدری پوست چی؟!

من زیر چشمام سیاه نیست قبلا بود رفع شده اما پوست کدر و سفید میکنه حتی زمانی ک یه بار از این محلول استفاده کنین خودتون متوجه پوستتون میشن ،در پست بعدی هم برای سفیدی صورت هم راهکار میگم

این حرکت و ورزش کنار لب و... ک انجام میدیم خودش تنهایی موثره بنظرتون؟؟ مثل همون یوگا صورت بنظرتون م ...

صد در صد به شرطی که یه روغنی حتما صورتتون باشه من خودم اگه از این محلول نزنم روغن میزنم و اینجوری ماساژ میدم قشنگ گونه ها بیرون اومده و برجسته شده ،چون همه احساس میکنن تزریقی چیزی کردم و هر شب قبل خواب حتما انجام بدین

من زیر چشمام سیاه نیست قبلا بود رفع شده اما پوست کدر و سفید میکنه حتی زمانی ک یه بار از این محلول اس ...

میشه بگی تروخدا روش بر سفیدی

به سمت بیکران و فراتر از ان ....🧸❤️                                        

گلابش باعث نمیشه صورت جوش بزنه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉