2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 22051 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه راه غیر اصولی هم زمانی که بچم نوزاد بود و یبوست شد انجام دادم اندازه عدس کره گذاشتم دهنش و زود شکمش کار کرد پیشنهاد نمیکنم بهت چون نمیدونم ضرر داره یا نه

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 

روغن زیتون یا روغن نارگیل در جهت عقربه های ساعت دور نافشو ماساژ بده 

روغن بچه بدر نمیخوره 

کلا روزی دو سه بار انجام بده اینکارو 

دور شکمشم همیشه گذم نگه دار مثلا با یک پارچه ببند 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

پسر منم حدودا ۱۲ روز شکمش کار نکرد و من نمی‌دونستم اصلا خوب نیست،با راهنمایی یه پزشک انجام دادم👇

یکم بهش آب جوشیده سرد شده بدین،شکمش رو با روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت ماساژ بدین،روغن گلیسرین شیاف کنین

نمیدونم ترنجبین چیه

یک گیاه هست. از عطاری بگیر. یک قاشق چای خوری رو با صافی بشور. بریز تو یک چهارم استکان حدودا اب ولرم جوشیده بذار بمونه. یکم موند دوباره صافش کن. سه چهار قاشق چای خوری بهش بده. خوب می شه ان شاءالله 

الان اینجا مغازه ها بستست روغن زیتون خوراکی تو خونه ندارم

اگ وازلین داری بزن دور مقعدش 

تونستی نبات داغ هم بده بخوره بریز تو شیشه شیر دلشو یکم نرم کنه 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤