2777
2789
عنوان

کیاا زیست دوست داشتن و دارن؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 34 پست

از این درس متنفرمممم 🤯📚

خب دوس نداره بخونه دیگه....بدش میاد از این درس..!

ولی چاره ای نیست چون این درس هم تو کنکورت تاثیر داره و قطعا مهمه! پس بیا یاد بگیریم که چجوری باهاش رفتار کنیم... هوم؟

❇️ درس سحرخیز!

سعی کن اولین درسی که میخوای بخونی، این درس باشه و میتونی هر روز تو برنامه‌ات داشته باشیش تا کم کم بتونی پیشرفتت رو ببینی!

❇️ یادگیری فعال..!

باید حین مطالعه و یادگیری فعال باشی... یعنی چی؟! یعنی زیر مطالب مهم خط بکشی، کلمات کلیدی رو هایلایت کنی و حتما حتما تست بزنی!

❇️ تایمَک (تایم کوچک) تنظیم کن

اگه وقتی اون درس رو میخونی کلافه و عصبی میشی، سعی کن تو تایم های کوچیک و پراکنده بخونیش... مثلا نیم ساعت صبح - نیم ساعت عصر - نیم ساعت شب!

❇️ معلم خودت شو!

هر پاراگرافی که میخونی رو برای خودت توضیح بده و مثل یک معلم یه جزوه خلاصه، مفید و کامل برای خودت داشته باش..!

❇️ گر صبر کنی...

خب مسلما اگه تو درسی ضعیف باشی، یکم زمان میبره تا بتونی خودت رو به سطح متوسطی برسونی... پس با یکم صبر و تلاش همه چی درست میشه...

09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی  دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها درسی که دوران دبیرستان اگر استادم خوب نبود نگاه هم بهش نمیکردم😐اما بیشترین درصدم تو کنکور همین ...

شیمی هم خوبه😂👌

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 

بعضیا بدشون میاد 

منم خیلی علاقه دارم با اینکه پیچیده است 

فیزیک و ریاضی عالیه زیست عالیه برام

به یه اندازه دوست دارم 

طوری که بین رشته علوم تجربی و ریاضی فیزیک دودل بودم هنوزم هستم 

شیمی سخته 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
منم زیست دوس دارم 😍ولی رشتم انسانی تاریخ و جامعه گوه رو دارم میخونم🤕ولی بجاش فلسفه خوبی ولی خیلی خ ...

دوستمم میگفت تاریخ حجمش زیاده 

موفق باشی😍

من میمیرم برا ریاضی فیزیک از زیست خوشم نمیاد تست ک میزنم اصلا نکته هاش،یادم نمیمونه

بدی زیست فقط همینه که نکته زیاد داره اونم اگه دبیر آدم خوب باشه حله

برای یه کنکور موفق باید  بین درسات تعادل باشه عزیزم. البته این که به زیست هم علاقه داری خود ...

ریاضیم نسبتا از بقیه پایین تره قبلا علاقه بهش داشتم ولی الان یه جورایی اصلا براش وقت نمیزارم

منم از فیزیک متنفر بودم

عاشق زیست بودم

فیزیک نه مث ریاضی،حل مسیله بود

نه مث زیست،حفظی و یادگرفتنی

کلا درس چرتیه😜

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کنکوری ۴۰۴ ام  ریاضی و فیزیک یه بدی داره سوالاتو میپیچونن من اصلا باهاش کنار نمیام  موفق ...

اتفاقا به نظرم سطح پیچوندن زیست  بالاتر از ریاضی و فیزیکه 

انقدررر نکته داره که طراح کنکور از فقط یک عکس کتاب میتونه کل سوالات سخت کنکورو طرح کنه از چیزایی که حتی یه لحظه هم تو فکرت نبود ما سر کلاس زیست انقدر نکته ها زیاده که وقت نمیکنیم بنویسیم

کلاس چندمی؟

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...