2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و قسـمـ بہ حقارت واژه و شکوه سکوت کہ گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست...

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...

ناامیدی کار شیطونه 

زندگی از ازل همین بوده باید کار کرد و تلاش کرد خداوند فرموده انسان را در سختی افریدیم تازه ماها خیلی اوضاعمون خوبه بعضیا خیلیی سخت تو دنیا امتحان میشن . شکر خدا نعمت و بیشتر میکنه

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58)
ناامیدی کار شیطونه  زندگی از ازل همین بوده باید کار کرد و تلاش کرد خداوند فرموده انسان را در س ...

نازشكر نيستم ولي تا كي كار اونم برا يه لقمه نون يه پدر پير دارم الان هفناد  سالش بايد بازنشسته بشه  از پلهنمي تونه بره بالا ولي ميره شب كاري فقط كار نه مسافرتي نه لذتي اززندگي برده   نميدونم ديگه بايد چي بگم ديگه از ما بدتر كي 

عزیزم اگه سالم هستین برید سر کار. 

حتی اگه واقعا هیچ کاری نیست که برید 

لاقل برای سرگرم شدن و هدف داشتن کارهای دیگه انجام بدین.  

مثلا خیاطی یا کارهای هنری دیگه. من خودم رفتم فنی حرفه ای که رایگان دوره میزارن. توی هر شهری هم هست. 

یا برید داوطلبانه هفته ای یه روز یا دو روز برای کودکان یتیم یا سرطانی باشید ...

من مدتها بدون حقوق میرفتم سرکار. فقط واسه سرگرمی و یادگرفتن یه حرفه. چون شهرمون کوچیکه و حقوق بده نیستن. 

هزاران برنامه و کار میشه انجام داد 

از نشستن و غصه خوردن هیچ چیزی عایدمون نمیشه. 

من تا جون داشتم درس خوندم و کار کردم. با وجود مادری که خون به دلم کرد و میکنه و برادرایی که جز کتک بلد نبودن. وقتی بیماریم خونه نشینم کرد. شروع کردم خیاطی با این چشمان نیمهِ بینا و کارهای هنری کردن. 

در ضمن فکر نکنیید فقط ایران اینجورِ 

دوست من رفت خارج کشور اقامت گرفت. اونجام حالش همینه. 

راهی پیدا کن. حالتو کمی خوب کن. ❤❤❤

صبح میشه این شب.. باز میشه این در.. دیدتو به زندگی عوض کن...خدا رو شکر بگو که دوتا پای سالم داری بری خودت دستشویی.. اینو میگم چون سخته واقعا.. خدا رو شکر بگو که دوتا دست سالم داری بتونی اشکال خودتو پاک کنی:)

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱