2777
2789
عنوان

بارداری بدون علائم

268 بازدید | 13 پست

سلام خانما 

.من ۱۴ سیکل امپول hcgزدم تا امروز که ۱۳ روز ازامپول گذشته اصلا علائم خاصی نداشتم ک بخوام شک کنم باردارم...کسی بوده بعد از امپول بدون علائم بوده ولی باردار شده باشه؟؟؟؟

ببین عزیزم  من ک همینطوری هم باردار شدم ،علائم زیادی نداشتم

فقط سینه هام درد میکرد و متورم

و پریودم عقب افتاد همین

علائم ب این زودیا ظهور نمیکنه

ایشالا ک پریود نشی و مامان شی💓💓

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔 فقط ی وقتایی دل درد خفیف دارم کاش حامله باشم

منم روز پریودم ،قشنگ دل درد پریود داشتم گفتم الانه ک پریود شم ،اما نشدم ،یه روز دو روز سه روز ،دیدم نمیشم 

اخرش سه جهار روز پیش بی بی چک زدم مثبت بود

ایشالا ک بارداری عزیزم توکل ب خدا💓

منم روز پریودم ،قشنگ دل درد پریود داشتم گفتم الانه ک پریود شم ،اما نشدم ،یه روز دو روز سه روز ،دیدم ...

پس بنظرت منم بزارم بعد از موعد بی بی بزارم؟؟من ۳ اذر موعدمه ولی نامنظمم ،، خواستم روز ۱۷ امپول بی بی بزارم (یعنی ۲ اذر) ..عزیزم شما هم امپول و لتریزول مصرف کردی؟ دوره چندم باردار شدی

پس بنظرت منم بزارم بعد از موعد بی بی بزارم؟؟من ۳ اذر موعدمه ولی نامنظمم ،، خواستم روز ۱۷ امپول بی بی ...

بزار بعد موعدت دو سه روز بگذره بعد بی بی بزن صبور باش و عجله نکن

نه عزیزم من حتی دکترم نرفتم ،فقط ورزش منظم داشتم

و اینکه من یکسال جلوگیری نداشتم ،بعد یکسال خودبخود باردار شدم

بزار بعد موعدت دو سه روز بگذره بعد بی بی بزن صبور باش و عجله نکن نه عزیزم من حتی دکترم نرفتم ،فقط و ...

چ خوب عزیزم خداروشکررر...برام خیلی دعا کن مثبت بشه خبرت میکنم اگ مثبت شد

ایشالا ک خیره ،خدا بزرگه نا امید نباش💕💕

بارداری بودی عزیزم؟ 

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
هنوز بی بی نزدم‌عزیزم‌ منتظرم ۳ روز بعد موعدم‌بزنم 🥲 ۵ آذر برام دعاااا کن

منم موعودم 6 آذره من این ماه hcg زدم امروز 13 روزه برام خیلی دعا کن انشاءلله توهم باردار باشی خیلی خستم دیگه 🥺

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
منم موعودم 6 آذره من این ماه hcg زدم امروز 13 روزه برام خیلی دعا کن انشاءلله توهم باردار باشی خیلی خ ...

الهییی ک تو باردار باشی عزیزم‌من امروز  ک روز ۱۶ امپول بود بی بی زدم منفی شد امید ندارم دیگ

من‌ نمیخواستم‌بزنم بی بی ولی انگار وسوسه شدم واسه همین یکم‌امیدیم ک‌داشتم دیگ ندارم

الهییی ک تو باردار باشی عزیزم‌من امروز  ک روز ۱۶ امپول بود بی بی زدم منفی شد امید ندارم دیگ من ...

وای منم دارم کم کم نا امید میشم منفی قاطع بود هاله اینا نداشت؟