2777
2789
عنوان

خدا نقطه عطف زندگیم

54 بازدید | 8 پست

بچه ها خدا مارو تو این دنیا امتحان میکنه ولی رهامون نمیکنه کافیه خودتو بهش بسپری و آرامش داشته باشی و مثبت فکر کنی تا اونی که میخوای بشه

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

دقیقا،، کافیه یه قدم برداری واسه خدا شکر نعمت هاشو کنی حالا ببین خدا چجوری زندگی خوب و اروم و شادی واست رقم میزنه

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه خودت شده اینطوری؟

اره یه روزی توی سیاه ترین نقطه زندگیم بودم شاید برای هر زنی تحملش غیر ممکن باشه و من به سمت خدا رفتم و بهم گفت ببخش و صبور باش و من با تمام سختی بهش اعتماد کردم و گفتم خودت گفتی و من فقط انجام دادم و الان میبینم که اگه به خدا اعتماد کنی به آرامش میرسی

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
منم خیلی تو زندگی دارم اذیت میشم دیشب یه خانوم تو سایت بهم یه چیزی گفت خیلی خوشحالم گفت خدا مز ...

تنها کاری که باید کنی اینه که به افکارت جهت بدی  و منفی هارو از خودت دور کنی بعد وقتی به آرامش رسیدی بهترین اتفاق ها جذب میشه

من که تو امتحانام همش رو سیاه میشم

عزیزم آنچه که مینویسی اتفاق میافته برات سعی کن کلامت رو برگردونی اونوقت میبینی که همیشه رو سفید میشی