2777
2789
عنوان

آنفلانزا کم بود پریود هم شدم😭😭

523 بازدید | 25 پست

انفلانزا:

تب 

بدن درد شدید ( مخصوصا بازوها و ران ها)

گلودرد

اسپاسم معده

سرفه ها و عطسه های خشک وحشتناک

بی اشتهایی

بی حالی

بی انرژی بودن

پریودی:

دل درد

کمردرد

بی حوصلگی

حساس شدن

خدایا مگه یه نفر چقدر میتونه درد تحمل کنه اخه😭

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

اوه اوه این دیگه امتحان الهیه ایشالا سربلند بیرون میای😁

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انفولانزا داشتم هفته پیش . پریودم بودم. بخاطر کیست های رحم. شدیدا دل دردو کمردرد هم داشتم. و همزمان سرویس مدرسه هم بودم صبح ساعت ۶بیدار میشدم و تو سرما میرفتم بیرون.بعدم سرکله و زدن با بچه هام بود اصلا وقت استراحت نداشتم به خاطر گرفتاری های این چند ماهه اخیر حتی نتونستم یه وعده غذای مقوی هم بخورم

منم هميشه در دوره بيماري با پريودي سوپرايز ميشم

دقیقا منم دو سه بار کرونا گرفتم هر سری پریود بودم😐 ولی این یکی داره منو از پا درمیاره😭

منم انفولانزا داشتم هفته پیش . پریودم بودم. بخاطر کیست های رحم. شدیدا دل دردو کمردرد هم داشتم. و همز ...

ای وای الهی بمیرم دلم کباب شد😭😭😭😭

منم ماه پیش ک مریض شدم دقیقا روز اول جفتشون باهم شروع شد 

ازاونو رم بچه هامم مریض بودن 

هم باید ب اونا می‌رسیدم هم ب درستشون 

خودمم داشتم جون میدادم

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

منم ماه پیش ک مریض شدم دقیقا روز اول جفتشون باهم شروع شد  ازاونو رم بچه هامم مریض بودن  ...

واییی درد های خودم یادم رفت😭

دقیقا منم دو سه بار کرونا گرفتم هر سری پریود بودم😐 ولی این یکی داره منو از پا درمیاره😭

منم هر با کرونا یا سرماخوردگی شدید گرفتم تو مریضی بودم 

ولی جدید دکتر رفتم گفت ۱روز قبل مریضی تا ۲روز بعد مریضی مفنامیک اسید بخور هر ۸ ساعت خداروشکر دیگه درد ندارم

خودمو با دمنوش زنده نگه داشتم روزی چند لیوان ازین دمنوش خوردم مخلوط دارچین زنجبیل گل گاوزبون بابونه نعناع فلفلی

واییی درد های خودم یادم رفت😭

قربونت برم 

بخدا انقد بهم سخت گذ‌شت

تنهام هستم هیچکس ندارم 

همسرمم سرش خیلی شلوغ اصلن خونه نیست 

خدامی ونه چقد گریه کردم تو اون تایم از بیکسیم 

ازاینکه الان نیاز ب کسی دارم ولی هیچکس نیست

دیگ فقط خودم بسته بودم ب استامینوفن 

تازه فهمیدم چقد خوبه 

فقط اون منو سرپا میکرد

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.