2777
2789
عنوان

لکه بینی قبل از انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 36 پست
سلام عزیزم شما هم قبل انتقال لکه بینی داشتین؟ کسی اینجا لکه بینی داشته قبل انتقال جنین تو سیکل انتقا ...

سلام شما خوب شدید ؟من لکه بینی دارم میترسم انتقال بدن بیفته؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما خوب شدید ؟من لکه بینی دارم میترسم انتقال بدن بیفته؟

سلام عزیزم من حین سیکل انتقال پریود شدم حدود یه هفته قبل انتقال که داروهای انتقالو مصرف میکردم و دوباره از اول سیکلم دارو مصرف کردم و انتقال دادم الانم مثبت شدم خداروشکر 

سلام عزیزم من حین سیکل انتقال پریود شدم حدود یه هفته قبل انتقال که داروهای انتقالو مصرف میکردم و دوب ...

خدا برات حفظ کنه منم انتقال دارم 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

دکتر چطوری این مسئله رو حل ک د دارو استرادیول. و زیاد کرد خارجی یا ایرانی ؟دارو دیگه ای داد؟

دکتر چطوری این مسئله رو حل ک د دارو استرادیول. و زیاد کرد خارجی یا ایرانی ؟دارو دیگه ای داد؟

استرادیول ایرانی میخوردم پریود ک شدم ازروز اول روزی ۴تا داد سیکل قبلی کم کم زیاد کرد تعدادشو اینبار از روز اول ۴تا گفت و بقیه داروهامم ازاول شروع کردم چیز اضافی نداد

فقط بعد انتقال استراحت کنین شیرسویا و اووکادو و ماکادمیا مصرف کردم من مربای به و نشاسته و مرغ و تخم مرغ زیاد خوردم کل این ۱۴روز هم فیلم و سریال فان نگا کردم الان استرس تشکیل قلبو دارم فقط قبلش اصلا استرس نداشتم

چرا عزیزم مشکلتون چی بود؟کجا رفتین برا ای وی اف؟

ان شاالله بسلامتی بغلت بیاد.من با دارو پریود میشم  با تخمک اهدایی قراره باردار بشم  ۴روز دیگه معلوم میشه چند تا جنین شده 

من ناباروری مام رفتم. الانم ۱۰ روز قرص مصرف کردم روزی دوتا استرادیول خارجی روز دهم لکه بینی و لخته میاد میترسم ضخامت اندومترم بالا نرفته باشه.اونسری با استرادیول ایرانی روزی ۳تا اوکی بودم  

دکتر قبول نمیکنه ۳تا استرادیول بده میگه زیاده بخاطر اون استرادیول خارجی داد دو ورق ۱۸۰۰تموم میشه برام 

من ناباروری مام رفتم. الانم ۱۰ روز قرص مصرف کردم روزی دوتا استرادیول خارجی روز دهم لکه بینی و لخته م ...

انشالله عزیزم نتیجه میگیری من امروز رفتم سونو یکیش قلب داشت یکیشم جنین داشت هنوز قلبش دیده نشد موند دوهفته بعد🥹

انشالله عزیزم نتیجه میگیری من امروز رفتم سونو یکیش قلب داشت یکیشم جنین داشت هنوز قلبش دیده نشد موند ...

بسلامتی عزیزم

من کیست اندومتریوما دارم و چندبار عمل کردم که موجب نازایی شده 

اهواز پیش دکتر مهناز احمدی رفتم جواب نگرفتم‌پیش دکتر فرحناد هم رفتم بی فایده بود.‌