2777
2789
عنوان

آقا ی لحظه

49 بازدید | 17 پست

من ی تاپیک زدم تاپیک قبلیم الان میبینم تعطیل شده راجب دسمال خونی ک از داماد میخان شب عروسی اخه چرا تعطیل کردن؟؟مگه چی گفتین ؟من خودم اف بودم نخوندم!میشه اگه کسی بوده بگین چی گفتین؟

اگه تاپیک تو نیس ریپ نزن اوک؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک در مورد این چیزا ممنوعه  نمیدونم بعضیا چطور روشون میشه  مسائل اتاق خوابشونو میریزن ...

همونجور که روشون میشه دستمالشونو بفرستن بیرون از اتاق خواب بقیه چک کنن

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

یا دعوا شده 

یا حرف های  جیز زدن ،نی نی یار ترکونده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تاپیک در مورد این چیزا ممنوعه  نمیدونم بعضیا چطور روشون میشه  مسائل اتاق خوابشونو میریزن ...

یکی امشب کلی تاپیک رابطه زده بود بعد پررو پررو میگفتن ما خانمای متاهل درددل میکنیم در این مورد 

بعدم هر کی مخالف تاپیکش بود به فحش بسته بود

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)