2777
2789
عنوان

شعر قشنگ برام بزارید بخونم 💛

23 بازدید | 12 پست

این روزها

بی حواس ترین زن دنیا منم

که در گذر از میان مردم شهر

با هر عطری به یاد تو

مست می شوم

و در چهار خانه ی

هر پیراهنی شبیه تو

بیتوته می کنم

این روزها

هستی وُ نیستی

و میان بی حواسی های معلقم

قدم می زنی

تو را می گردم

در میان تمام کسانی که شبیه تو نیستند

و سراغ تو را

از شلوغ ترین خیابان های شهر می گیرم

نیستی که نیستی

و من

بی حواس ترین زن دنیا

که هر چه می کنم

حواسم از تو

پرت نمی شود که نمی شود

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

و طریق درست عاشقی شاید همین بود

بی حد و مرز

بدون هراس فردا و سپس

بی پشیمانی...

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

اتل متل توتوله گاو حسن چجوره نه شیر داره نه پستوون گاوشو ببر هندوستون یک زن هندی بستون

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتل متل توتوله گاو حسن چجوره نه شیر داره نه پستوون گاوشو ببر هندوستون یک زن هندی بستون

اسم عشقم حسن نیست ولی☹️

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

اشتیاقی که به دیدارِ تو دارد دل من

دل من داند و من دانم و دل داند و من!

خاک من گل شود و گل شکفد از گل من

تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من

هر که خود داند و خدای دلش،که چه دردیست در کجای دلش🖤′
اسم عشقم حسن نیست ولی☹️

تو حسن صداش کن😂

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

شاید کسی شبیه تو پیدا شود ولی... دیگر کسی شبیه من عاشق نمیشود

بی روی تو خورشید جهان سوز مباد...هم بی تو چراغ عالم افروز مباد

باوصف توکس چو من بد آموز مباد...روزی که تورا نبینم آن روز مباد

باآنکه دلم از غم هجرت خون است...شادی ز غم توام ز غم افزون است

اندیشه کنم هر شب و گویم یارب...هجرانش چون اینست،وصالش چونست؟!

شعر دومی یکی از شعراییه که عاشقشم😍

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
و طریق درست عاشقی شاید همین بود بی حد و مرز بدون هراس فردا و سپس بی پشیمانی...

بدون هراس فردا 💛

شاید کسی شبیه تو پیدا شود ولی... دیگر کسی شبیه من عاشق نمیشود بی روی تو خورشید جهان سوز مباد. ...

هردو رو دوست داشتم

من آشنات دانم و تو غیر خوانی‌ام فریاد از یقین من و اشتباه تو #فروغی_بسطامی

چه خوب بود🥺