2777
2789

بچه ها برا عفونت دندون بهم گفتن چای غلیظ با نمک پر کنم دهنم واقعا باورم نمیشه اونهمههههه عفونت اومد از دندونم.بنظرتون واقعا عفونته؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رگه های قهوه ای بزرگ و کوچیک وای دوتاش انقد بزرگ بوووود پیچیده بودن بهم 

نه اون بزاق دهنت بود ک باچای ترکیب شده اونجوری اومده بیرون   چایو نمک برا ضدعفونی کردنه چیزی بیرون نمیاد که

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
نه اون بزاق دهنت بود ک باچای ترکیب شده اونجوری اومده بیرون   چایو نمک برا ضدعفونی کردنه چی ...

اره من هم داشتم به همین فکر میکردم 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
نه اون بزاق دهنت بود ک باچای ترکیب شده اونجوری اومده بیرون   چایو نمک برا ضدعفونی کردنه چی ...

وای نه اخه همش قهوه ای نبود که بعد میدونی دفعه اول هیچی نیومد یه دونه کوچولو اومد دومیش و سومی وااااای شبیه هشت پا بود بخدا

اره من هم داشتم به همین فکر میکردم 

اره من خودم یادمه دندون ک میکشیدم مامانم اینو برام درست میکرد تا خونش بسته بشه حالا اسی فک کرده عفونته ک اینجوری میاد بیرون خخخخ

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
وای نه اخه همش قهوه ای نبود که بعد میدونی دفعه اول هیچی نیومد یه دونه کوچولو اومد دومیش و سومی واااا ...

بله میدونم بخاطر نمکه ک بزاق دهنتو تحریک کرده اولش خبری نبود بعد دفعه های بعدی ک ترشح میکنه میاد بیرون نترس عزیزمن نمک واقعا خوبخ برای عفونت لثه ولی چیزی بیرون نمیاد