2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از نوره

171 بازدید | 8 پست

خانوما باردارم پنج هفتمه دیروز نوره استفاده کردم از دیشب ترشح قهوه ای میاد کسی بوده اینطوری شده باشه نگرانم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی بخاطر نوره؟ کاش استفاده نمیکردی۔من سه ماه اول فقط ژیلت میزدم

والا من از چند نفر هم پرسیدم گفتن اشکال نداره 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
مثل تیزبره اما از نوع سنتیش

من کل دوره بارداری از نوره استفاده کردم خداروشکر مشکلی نبوده 

بعید بدونم از نوره باشه عفونت چیزی ندارین

خدایا ایمانی از تو میخواهم که دلم آن را لمس کند و باور صادقانه ای که بدانم هرگز چیزی به من نمیرسد، مگر آنچه تو برایم مقدر کردی و مرا از زندگی به آنچه نصیبم فرمودی خشنود بدار، ای مهربان‌ترین مهربانان. 

احتمال زیاد لکه لانه گزینی باشه که منم داشتم هفته چهارم پنجم بودم

خدایا ایمانی از تو میخواهم که دلم آن را لمس کند و باور صادقانه ای که بدانم هرگز چیزی به من نمیرسد، مگر آنچه تو برایم مقدر کردی و مرا از زندگی به آنچه نصیبم فرمودی خشنود بدار، ای مهربان‌ترین مهربانان. 
من کل دوره بارداری از نوره استفاده کردم خداروشکر مشکلی نبوده  بعید بدونم از نوره باشه عفونت چی ...

ن ندارم خواهر شوهرمم میگفت بعد نوره همینطور شدم

احتمال زیاد لکه لانه گزینی باشه که منم داشتم هفته چهارم پنجم بودم

من دیگه وارد هفته شش شدم دکتر میگفت لانه گزینی فقط موعد پریوده