2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه لطفا بیاید

7 بازدید | 1 پست

سلام دوستان 

من قرار بود امروز یا فردا با دوستم بریم بیرون که من میخواستم کادو تولدشو بهش بدم 

من دوست داشتم امروز بریم ، البته از اول هفته حرفش بود که جمعه یا پنج شنبه بریم ، خلاصه از دیروز جواب پیامای منو نداده که نکنه بهش بگم امروز بریم ، امروز هم همین طور هر چقدر بهش زنگ زدم جواب نداده تا یک ساعت پیش ، بعد میگم امروز که نشد فردا ساعت چند بریم . میگه یه چیز میگم ناراحت نشو فردا قراره با خانوادم بریم اطراف شهر . 

میگم خوب به خانوادت میگفتی با من قرار داشتی میگم گفته بودم . یعنی تو این دوسال که ما باهام دوستیم هربار هربار گفته فلان روز بریم بیرون من برناممو امی کردم مشتری هامو کنسل کردم یه روز قبلش میاد کنسل میکنه . امروز دیگه خیلی ناراحت شدم ، برای تولدش رفتم کادو گرفتم ، کیک گرفتم ، بادکنک و .‌..... 

بعد لحظه اخر زنگ میزنه کنسل میکنه 

تیکر برای بارداری نیست . 

از طرفی حس میکنم مامانش دوست نداره با من بیاد بیرون ، چون هربار که میاد پیشم مامانش تند تند زنگ میزنه میگه برگرد یه بار زنگ زد گفت حالم بد شده بیا منو ببر بیمارستان 😐 با اینکه داداششو باباشم خونه بودن 

مامانشم منو ندیده تا حالا ولی با دوستای دیگش میره بیرون 7 ، 8 ساعت میمونن مامانش چیزی نمیگه با اینکه اونا رو هم ندیدن 

تیکر برای بارداری نیست .