2777
2789
عنوان

شامپو چی بزنم؟؟؟؟

56 بازدید | 15 پست

خودم گلرنگ استفاده میکنم ولی حجمش نسبت به قیمتش کمه چون پوستم چربه حجم مصرفم بالاست قیمتا هم سربه فلک کشیده صحت وشبنم هم به موهام نمیسازه چی بخرم بصرفه باشه کیفیتشم خوب باشه

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن

شون 

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

گلرنگ ک حجمش زیاده

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الآن هیچی قیمت به صرفه و ارزون نداریم

ضمنا هیچ وقت کیفیت رو فدای ارزونی نکنین

اگه الان دنبال یه شامپوی ارزون باشی ، یه سال بعد باید صد برابرشو خرج دوا درمون ریزش و مشکلات مو و دکتر پوست هزینه کنی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من قبلا اوه مصرف میکردم نمیدونم ارزونه یا نه

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤

گلرنگ که بزرگاش خیلی ب صرفست

پروتئینه هاش

مدلای خارجی که هم فیکن هم نمیسازن هم خیلی گرونترن

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

من یه شامپو فرانسوی استفاده میکردم شده ۵۰۰😐 بعدا مای میخریدم قحطیش اومد الان شون مدل جیسینگ میخرم خیلی زود تموم میشه

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
من یه شامپو فرانسوی استفاده میکردم شده ۵۰۰😐 بعدا مای میخریدم قحطیش اومد الان شون مدل جیسینگ میخرم خ ...

قیمتش چقدره؟

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن