2777
2789
عنوان

بعدازظهر پسره تو خیابون بهم گفت...

287 بازدید | 23 پست

امروز ک تهران بارون بود من بیرون بودم...بعد تو راه عین موش اب کشیده بودم یه پسر ۲۵ ساله با موتور یهو وایساد گفت خانوم میخاید برسونمتون؟خیلی خیس شدید..گفتم ن ممنون راهم نزدیکه بعد گفت مواظب خودت باش🥺❤️قلبم اکلیلی شد چرا زودتر نفهمیدیم ک پسرای خوب هم وجود داره؟

اگه سوار موتورش می شدی شاید چیزای بیشتری هم می فهمیدی

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته پیش با ماشین تو خیابون میرفتم  سرعتمم خیلی زباد نبود اینه بغل خورد به دستش دومتر جلوتر نگه داشتم کلی عذر خواهی کردم 

ولی روم نشد بگم ببرمتون عکس بگیرید از دستتون 

سرعتمم نهایت ۳۰ تا بود بنده خداهم گفت اشکال نداره

Pilot ul.Student p.h.d
اگه سوار موتورش می شدی شاید چیزای بیشتری هم می فهمیدی

کاش انقد بد بین نباشیم خیلی نگاهش پاک بود...دیگه الان فک نکنم تو این وضعیت پسرامون پشت دخترا رو خالی کنن