13571217 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 1184 عنوان تاپیک ها رو گم میکنم 9 بازدید | 9 پست چرا هر تاریکی میرم دوباره میخوام برم ببینم دیگه پیداشون نمیکنم . مثلا تاپیک شام امشب چنددقیقه پیش 1401/08/26 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15482 خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15482 بعدش خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15482 ممنون اونو بزنم حله ؟ مرسی آره.با قرمز برات مشخص کردم.عکس اولی برا اینکه گم نکنی.عکس دومی ک بخوای بری توش خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15482 اینم برا اینکه عکس دومی رو بدونی کجا رفتم خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15482 اینم برا اینکه عکس دومی رو بدونی کجا رفتم خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15482 لطف کردی عزیزم که وقت گذاشتی خواهش❤ خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.