2777
2789

من نفهمیدم چرا

تودو تا بارداری تو هیچ سونی و دکتری اصلا نگف راجب این سرویکس😕😕😕😕

اینجا همش راجب تاپیک است

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فک نکنم ولی استراحت داشته باش ونزدیکی نکن ببین دکترت چی میگ

من هفته۱۸ دوروز قبل بود ک رفتم ۳۰بود بهم گف لب مرزی

ولی توهمین نی نی سایت خوندم ک بعضیا با۲۶-۲۸ طول سرویکس تا اخر بسلامتی گذروندن

شما دکترت چی  گف

من دو روزه کف تایپیک های طول سرویکس پهنم و دارم میخونم اخه دکترم گف لب مرزم با توجه ب شرایط من و خیلی استرس و ترس گرفتم چون دوتاسقط داشتم قبلا

شما دکترت چی گفته

هرکس دکترش یه چیزی شاید بگه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
ن فک نکنم ولی استراحت داشته باش ونزدیکی نکن ببین دکترت چی میگ من هفته۱۸ دوروز قبل بود ک رفتم ۳۰بود ...

من امروز تا دیروقت مطب سونو بودم وقت نشد ببرم دکتر دوباره ببینه خسته شده بودم اومدم خونه

خیلی مهمه که تو سونو قید میشه حتما مال تو خوب بوده 

بعضی دکترا خیلی بیخیالن واصلا نگاه نمیکنن باید هی بگی بهشون 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
ن فک نکنم ولی استراحت داشته باش ونزدیکی نکن ببین دکترت چی میگ من هفته۱۸ دوروز قبل بود ک رفتم ۳۰بود ...

31 هم لب مرزه دیگه.... آخه من شرایطم و اینکه کارمند نمیتونم استراحت زیاد داشته باشم

خانما من تجربمو بهتون بگم 

توی مسیله سرویس کوتاه استراحت پله نرفتن و کار خونه مخصوصا جارو برقی نکردن خیلی مهمه 

همه چیو خیلی آسون بگیرین به خودتون 

خیلی استراحت کنیدددددد 

و از استرس و ناراحتی دور باشید 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
من ۲۰ هفته ام  طول سرویسک زده ۳۹ حالا نرمال یا غیر نرمالش اطلاع ندارم

ن عالیه از شما عزیزم ماشاالله

خدا تااخرهم واست همینجور حفظ کنه

من ۱۵ هفته ۲۹ بود سرکلاژ شدم

معمولا زیر۲۵سرکلاژ میکنن

مگ ک دهانه رحمت نرم یا نارسایی یا چیزی تشخیص بدن