2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفا

77 بازدید | 50 پست

اگه شوهرتون همش سمت خونوادش باشه یعنی آب بخوره به خونوادش بگه؛ و این بارها به شما ثابت بشه بعد به زبون بگه نه تو اولویت من هستی و اول و آخر زن و شوهر باهم هستن.... چه رفتاری میکنید؟ 

اگه پدرشوهرتون خونه نیمه ساز داشته باشه و حالا حالاها ساخته نشه ولی همش هرچند روز بیاد خونه شما حموم چه برخوردی دارین☹

ب

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹

اصلا باورکنید من از حموم هیچی نگفتم ولی واقعا خوشم نمیاد یک مرد که خیلی مثل من بهداشت رعایت نکنه بیاد حموم خونم ...حتی باورکنید بیشتر از من میره حموم!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیاد حموم . سعی کن بیخیال باشی . هرچی بیشتر حرص بخوری واسه اینچیزا ب خودت ضربه میزنی. پدرشوهرته دیگه چیمیشه مگه. همش سعی کن رفتارت خوب باشه باهاشون. اگه شوهرت هم طرف خانوادشه تو هم همین رفتارو کن طرف خانوادش باش اینطوری خوشش میاد و زندگیت بهتر میشه .ببین شوهرت چی دوس داره تو هم همون جهت باش

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *

درمورد اولی منم این مشکلو دارم و سعی میکنم این مسئله گاهی به شوهرم تذکر بدم البته فک نمیکنم درست بشه

و ناراحت میشم ولی سعی میکنم هر دفعه بگم بیخیالشو به کار خودم مشغول شم یا سعی میکنم حرفی بهش نزنم ک اگه رفت گفت به ضررم تموم شه

در مورد دومی هم واقعا تحمل نمیکنم و خیلی ناراحت میشم کاری نمیتونم بکنم جز تحمل😅

زندگی یعنی خنده هایت...
حمومو که گناه داره

بارها گفتم‌گناه داره و تا الان هم هیچی نگفتم ولی داره بیشتر هز من حتی میره حموم خونم .. واقعا دارم اذیت میشم خب دوس ندارم ولی چیزی هم نمیتونم بگم... خب چرا باید تند تند بره وقتی خونه خودش نیست!!!

بارها گفتم‌گناه داره و تا الان هم هیچی نگفتم ولی داره بیشتر هز من حتی میره حموم خونم .. واقعا دارم ا ...

شاید دوس داره تند تند بیاد عروسشو ببینه . یکم خوشبین باش.  خوبه زنه برادر ما هم پدرمونو تحویل نگیره؟؟

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
بیشعوره دیگه.اگه پدرشوهرت اهل متلک گفتنه .الان وقت جبران هست.مثلا بگو یه وام انشالله بردارید حموم در ...

خونشون گاز نداره واسه این میاد وگرنه حموم که دارن ...هرچند روز توی حموم خونه ما هستن شوهرم بره لیف بکشه و درخدمتش..من چه خونه خودم باشم چه نباشم میاد میره حموم خونمون

هیچی دیگه اولیو که کاری نمیتونی بکنی...دومیم خب بیاد مگه چی میشه؟اگرم واقعا اذیت میشید باید با شوهرت ...

نمیتونم بگم به شدت سمت خونوادش هست سریع جبهه میگیره و یک بحث اساسی

خب بیاد حموم . سعی کن بیخیال باشی . هرچی بیشتر حرص بخوری واسه اینچیزا ب خودت ضربه میزنی. پدرشوهرته د ...

بآورکن زن به مظلومی و سازگاری من فکر کنم خیلی کم هست همیشه مدارا میکنم به روی شوهرم نمیارم ولی از درون واقعا حرص میخورم