2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وقتایی شکمم مثل نبض میزنه چنددقیقه هم طول میکشه، خودم احساس میکنم شاید سکسکه تودلیم باشه😍

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
یه وقتایی شکمم مثل نبض میزنه چنددقیقه هم طول میکشه، خودم احساس میکنم شاید سکسکه تودلیم باشه😍

اره مثل نبض میزنه سکسکه جنین هست 😍

مال من دو سه بار در روز سکسکه میکنه نی نی نگران شدم بدنیست

مث نبضه 

منم روزی چن بار سکسکه میکرد ،روز اولم دنیا اومد سکسکه کرد😅تا الانم سکسکه میکنه روزی یکی دوبار

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

یع عالمه سکسکه میکنه نی نی😍، ینی پدرم رو در آورده

🤣😁

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
یع عالمه سکسکه میکنه نی نی😍، ینی پدرم رو در آورده 🤣😁

عزیزم 😍❤

دخمل منم دوسه بار در روز سکسکه میکنه

آخرای هفته 38 هستم نگران شدم خدای نکرده بندناف دورگردنش نپیچیده باشه توی گوگول نوشته بود

عزیزم 😍❤ دخمل منم دوسه بار در روز سکسکه میکنه آخرای هفته 38 هستم نگران شدم خدای نکرده بندناف دورگ ...

نه عزیزم نگران نباش

من از ماما پرسیدم گفت طبیعیه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
اره مثل نبض میزنه سکسکه جنین هست 😍 مال من دو سه بار در روز سکسکه میکنه نی نی نگران شدم بدنیست

دقت کردم وقتایی که میترسم یا یه اتفاق یهویی میفته یا یه دفعه یه صدای بلند میشنوم سکسکه میکنه😍

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد