2777
2789

۹ ماهه ک خونم رو ترک کردم اوایل فقط فکر کردم خیانتش در حد چت هست ولی متوجه شدم ک خیلی فراتر هم رفتن دیگه برنگشتم 

تو این ۹ ماه سرکار رفتم مستقل شدم ولی همچنان با خانوادم زندگی میکنم یه دختر دوساله هم دارم ک با خودم هست 

تا طلاق هم پیش رفتم ولی راضی نمیشد ک جدا بشیم ک به پیشنهاد قاضی قرار شد بریم مشاوره 

دو ماهه مشاوره میریم ، کارش رو عوض کرد 

همش التماس میکنه ک برگردم میگه زندگیمونو دوست داره حتی گریه هم کرد! 

منم دوسش دارم ولی موضوع خیانتش قلبمو اتیش میزنه از یه لحاظم دخترم کوچیکه دلم نمیخواد اینجوری بزرگ بشه 

بین دو راهیه بزرگی هستم نمیدونم چیکار کنم

به خاطر دخترت ببخشش ولی ازش تعهد بگیر

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم خیانت میکنه اگه مامانم بخاد جدا شه قاضی و اینا نمیذارن؟ تو دادگاه چی میگن

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!

من تو طلاق به خاطر خیانت خیلی سختم همیشه اما پای بچه که میاد وسط دستم میلرزه

چون میدونم بی مادر یا بی پدر بزرگ شدن یعنی چی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ینی چی فراتر از چت رفته؟؟رابطه داشتن؟

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐
کسی که یبار خیانت کرد درست بشو نیست

بله متاسفانه دیگه ترسش ریخته چند وقت دیگه بدتر میکنه

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی