2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورقه های نازک گذاشتم رو فویل و فویلم رو بخاری خیلی خوشمزه میشه

موز و کیوی هم همینجوری

حتی توت فرنگی

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

آره مامانم زیادخشک میکنه 

سیب روپوست میکنه وورقه های تقریبانازکش میکنه 

توتابتون میذارتوآفتاب یاپنکه توزمستونم نزدیک بخاری

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ورقه ورقه میبری سیب رو

واسه اینکه سیاه نشه

آب و آب لیمو و شکر رو باهم قاطی کن

ورقه ها رو بزن توش

بعد بذار صافی

بعد دونه دونه بذار روی فویل و رادیاتور

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من سیب رو ورقه های نازک میکنم ،بهش با فرچه یکم آبلیمو میزنم،هم سیاه نمیشه هم وقتی خشک میشه ی طعم ملس خوبی پیدا می‌کنه ،رو فویل یا سینی رویی رو بخاری خشک میکنم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
عزیرم واسه چایی به هم همین مراحلو باید انجام داد؟میشه توضیح بدی

آره عزیزم رنده کن خشک کن روی بخاری بعد یک تفت کوچیک بده در حدی که رنگشون سیاه بشه میتونی حین تفت دادن بهش دارچین و هل و زعفران بزنی بعد صبر کن حرارتش بیفته بریز توی ظرف روش مابینش برگ گل محمدی خشک بریز اگه دوست داری 

بعد هم مثل چایی دم میکنی 

همین چایی و اگه پودرش کنی میشه سویق سیب پودرش و میریزن روی خرما واسه بچه ها عالیه یا خالی خالی میخورن