2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

107 بازدید | 28 پست

دوستان من تا قبل از ماه رمضون امسال همیشه کاشت ناخن داشتم،چندین سال بود که ناخن میکاشتم،از بچگی هم بخاطر اینکه ناخنای خودم رشد نداشتن،همیشه عاشق ناخنای بلند و لاک زده بودم

خلاصه که به طرز اغراق امیزی شیفته ی کاشت ناخن و لاک زدن و فرنچ کردن و ...هستم

حالا از ماه رمضون تا الان تصمیم به خوندن نماز گرفتم،رفتم ناخنامو ریموو کردم و از اون موقع دارم نماز میخونم

حالا مشکلم اینه که همش وسوسه میشم ناخن بکارم،همش میرم عکس ناخنای کاشته و اینا رو میبینم

خیلی اذیت و ناراحت میشم،ناخنام که اینجوری سادس فکر میکنم نامرتبم

هم عاشق نمازم هم ناخن،نمیدونم چه کنم،موندم

نظر شما چیه؟؟

هرکدومو بیشتر دوست داری انجام بده 

من بشخصه ناخن نمیتونم نداشته باشم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم خیلیااااا با ناخنای کاشت شده نماز میخونن خداهم قبول میکنه  

من ادم مذهبی نیستم اصلاااااا

ولی واقعا نمیتونمم قبول کنم که با ناخن کاشته نماز بخونم،چون واقعا میدونم که مانع رسیدن اب وضو و غسل به ناخنه و صحیح نیست

اگه درست بود که خودمم از خدام بود جفتشونو با هم داشته باشم

لاک پلاستیکی بزن. نماز ظهر خوندی بزن تا مغرب خیلی دلت میخاد موقع پریودی برو ژلیش کن بعد ریمو 

ناخنای خودم که قشنگ نیست

لاکم میخوره زشت تر میشه

😅😅😅😅

با این حال فکر کنم بیشتر از صدتا لاک دارم،همینجوری الکی دوس دارم میخرم