2777
2789

سلام به روی ماهتون 

ظهر پنج شنبه تون بخیر💕

بچه ها من به خاطر ۳ سال بی خوابی و کم خوابی تو سالای کنکور زیر چشمم تیره شده بود شبیه معتادا شده بودم🥲

من کرم دور چشم زیاد استفاده کردم تقریبا ایرانیا رو همه رو امتحان کردم حتی سرم دور چشم راکوتن ک خیلی از بلاگرای پوست معرفی میکنن میگن برای تیرگی خوبه اما حقیقتا من هیچ تاثیری ندیدم حتی در حد شفافیت یا یه درجه روشن تر شدن 

با یکم تحقیق و سرچ به سرم کافئین اوردینری رسیدم و با کلی شک و تردید به خاطر قیمتش بالاخره خریدمش 

۲,۳ ماه هر شب تو روتین سرم کافئین اوردینری میزدم پشت بندشم دور چشم هیدروبوست نوتروژینا (چون به تنهایی سرم دور چشم باعث خشکی دور چشم میشه )

و واقعا تاثیرشو دیدم از همون هفته اول یه حس تازگی و لیفت چشم رو حس کردم و بعد ۲,۳ ماه تا ۷۰ درصد تیرگی دور چشم من کمتر شد میشه گفت تقریبا دور چشمم نسبت به حالت عادی سفید تره 

و با این تاپیک خواستم نقد و تجربه استفاده خودم رو بگم ک شاید برای خیلیا کاربردی باشه 

بازم سوالی بود میتونین بپرسین 🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻