2777
2789

یه کتاب کمک آموزشی مخصوص درس فارسی میخوام فقط ، یعنی ریاضی و نگارش و اینا توش نباشه ، بعد اینکه با زبون ساده باشه تمریناتش سخت نباشه ، تمرین مربوط به ترکیبات رو داشته باشه حجمش هم زیاد نباشه ممنون میشم اگر معرفی کنید 🌹

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط کتاب دیکته شب رو گرفتم به پیشنهاد معلمشون

دیکته ی شب زیاد هست کدوم نویسنده و انتشارات؟

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
معلم پسرم تند بخوان و‌تند بنویس گفته بخریم  مدرسه شون هم خودش جزوه چاپ کرده داده

اسم نویسنده و انتشارات رو لطف میکنید

خودت هرروز براش جدول ترکیب بکش و کار کن باهاش، اگه فقط اینو میخای

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
برو پیج کلاس اولی های خانم رحمت یا کانال تلگرامیش هم کتاب میزاره هم فیلم آموزشی و ... واقعا عالی کار ...

اسم دقیق پیجشون چیه بی زحمت برام مینویسید

خودت هرروز براش جدول ترکیب بکش و کار کن باهاش، اگه فقط اینو میخای

ممنونم🍃🌹 اما یک چیز آماده میخواستم که همه چیز کامل داشته باشه

سعیده صهبا نویسنده اش هست

ممنون از شما💜

اسم دقیق پیجشون چیه بی زحمت برام مینویسید

همین خانم رحمت سرچ کنی اینستا میاره پیج  پیش دبستان داره پیج اول داره پیج  کلاس دوم هم داره من 2سال پیش برا دختر اولم  امسال هم دومی کلاس اول واقعا کارش عالی بچه ها با شعر و ... یاد می گیرن خودش کتاب های آموزشی هم داره من ازش خرید کردم  سایت خرید کتاب هم داره همش تالیف خودش وسایل کمک آموزشی هم داره سایتش

خدایا شکرت
همین خانم رحمت سرچ کنی اینستا میاره پیج  پیش دبستان داره پیج اول داره پیج  کلاس دوم هم دار ...

ممنونم زنده باشید🙏