2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرفس رو دانلود کردم اشتراکش یک ساله بود نشد ماهانه بخرم اخه ممکن خوب نباشه برام یکساله بدم هزینه اش ...

زیره نصب کن ماهانه رژیم میده ۵۲تومن سه ماهه ۹۰ 

عضو گروه آبی بامداد خمار شروع رژیم ۱۱/۱ وزن شروع ۷۵👈۷۴/۵۰۰ وزن هدف ۶۸

من خودم 5ماهه رژیمم 20وخورده ای هم کم کردم .الان استپ کرده وزنم .از دیروز رژیم سوپ گرفتم امتحانی.تا یه هفته میگیرم ببینم جواب میده ؟اگه جواب داد تا یماه ناهار شام سوپ میخورم .و میوه و اینا هم میان وعده .صبحانه هم نون پنیر یا تخم مرغ اب پز 

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

من برنامه بشقاب نصب کردم .عالیه 

فقطم برای وزن هدف پول میخواد.من ندادم .فقط توش کالری شماری میکنم

چطوری 

از گوگل پلی نصب کن برنامه رو بعدش قد وزن سن رو وارد کن بهت میگه چندتا کالری مصرف کنی در طول روز هرچی خوردی وارد برنامه کن راستی وزن هدف رو خیلی پایین انتخاب نکن 

عضو گروه آبی بامداد خمار شروع رژیم ۱۱/۱ وزن شروع ۷۵👈۷۴/۵۰۰ وزن هدف ۶۸
دانه چیا چی هست! فقط همین ورزش و رژیم چی کنارش نمیگرفتی

دانه چیا یچیزی شبیه تخم شربتی هست که باید چنددقیقه بذاری تو اب باز بشه دانه هاش بعد بخوری.برای یبوست و مو و کاهش اشتها و همه چی خوبه خلاصه .بزن تو گوگل خواص دانه چیا ببین چه چیزایی میاره 

اره فقط همین رژیم و ورزش رو داشتم .

نیم ساعت قبل ناهار و نیم ساعت قبل شام یدونه قرص اسلیم کوئیک میخوردم تا 3ماه .اشتهاتو بعد چندروز کور میکنه اصلا.من 50تومن بود میخریدم تا 3ماه .الان 80،90تومن شده یه بسته ش

دانه چیا چی هست! فقط همین ورزش و رژیم چی کنارش نمیگرفتی

چرا.اتفاقا نوشتم چیا میخوردم نمیدونم چرا پستم نصفه اومده 😐

صبحانه نون و پنیر یا نون و تخم مرغ 

میان وعده میوه 

ناهاریه کف دست نون با هرچی که داشتیم 

شامم همین طور 

نوشابه و بستنی چندماهه نخوردم 

3ماه اول برنج نخوردم 

بعد 3ماه شروع کردم به 3قاشق برنج خوردن 

ورزشم زیاد کردم تو خونه