2777
2789
عنوان

ردیفی چیدن اسباب بازی

96 بازدید | 13 پست

پسرم ۲۱ماهشه خیلیدباهوشه دستورپذیری هم داره برگشت ب اسم و ارتباط چشمی فقط نمیدونم چرا مدام‌ماشیناشو ردیفی میچینه یا قطارمیکنه پشت سرهم نگرانم اتیسم خیلی‌ترسناکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسباب بازی هارا دوست داره یا چیزی بچرخونه خیلی ؟؟با همسنی های خودش چی ؟؟

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

با همسناش خوبه دوست داره بچه هارو چیزی نمیچرخونه گاهی لاستیک ماشین ولی خیلی کم

گلم اینجور نمیشه گفت اوتیسم هست 

چون اوتیسم خیلی گسترده هست  این علایمش و متفاوت اما با شرایط بچه شما خیلی خیلی بعید میدونم ک این مشکل داشته باشه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

عزیزم پسر منم تو این سن همینطور بود.

چرا خودتو نگران میکنی.

پسرا عاشق ماشین بازی ان‌.

از مدل پارک کردن تو خیابون یاد گرفته که ماشین ها رو پشت هم بچینه.

بده منظمه یا حرفت رو گوش میده؟

یه ماچ بکن از اون لپش.

پسر من ۱۰ تا ماشین فلزی داره. با اونا این کارو میکرد یا تو حاشیه فرش مثل خیابون باهاشون بازی میکرد.

گاهی با نخ وصلشون میکردم بهم مثل قطار میشد.اینا خلاقیتشه.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
توپ بازی هم میکنه نقلشی هم میکشه گاهی ب عروسکاش شیرمیده و اینا ولی با ماشیناش اینجوری بازی میکنه پسر ...

اونم این بازی هارو میکنه ولی عشق ماشین هلشون میده میبرشون جلو سوارشون میشه