2777
2789

واقعاااااااااا‌ زندگی مشترک همینه‌ که ما داریم. تو نینی سایت‌ میبینیم‌ ؟ 😐😐😑😑😑😑😑😑 

واقعا مرد ها انقدر بد و خیانت کارن‌ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرااااااااا‌ انقدر خیانت زیاد شدههههههه‌ ؟؟؟؟؟

واقعا راست میگن‌ اینا ؟ باور کنم یعنی ؟بابا من کلی آرزو. دارمممممم‌ برای ازدواج 

چرا. نکته های مثبت زندگیتونو‌ نمیبینید‌ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستم باران ....

من خیانت اطرافم فقط یکمورد دیدم اونم ختم بخیر شد 

انقدری ک میگن نیست .اینجا چون همه کسایی ک مشکل دارن دور هم جمع شدن بیشتر به نظر میادد

البته زندگی سختی و سر بالایی پایینی زیاد داره .قشنگی هم داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرم خیلی خوبه، خیلی راضی هستم، تو کل خانواده و فامیل و همکارام هم این موارد نی نی سایتی رو ندیدم، فقط اینجاست که میخونم این چیزارو، نمیگم نیست ولی اینجا راست و دروغش مشخص نیست، کلا جدی نگیر، زندگی واقعی اینطوری نیست.

عزیزم همه پنج انگشت مثل هم نیستند اما فضای مجازی سریال های ماهواره ای باعث شده خیانت مثل قدیم بد به نظر نیاد آدم ها پایبند به یک نفر نیستند دیگه هنجارشکنی ها زیاد شده اما این ها دلیل نمیشه که بگیم ۱۰۰٪مردها این طوری شدن 

و اینکه اینجا زیاد می بزنی درباره خیانت چون تاپیک میزنند برای کمک و راهنمایی وگرنه زندگی خوب که کمک نمیخاد 😉

مردای خوب داریم بدم داریم کسی ک میاداینجابرادردودل میادوخوب طبیعیه بیشترازغصه هاش وناراحتیاش بگه خوشی ک دیگ دردودل نداره 

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم  
یه دوستی داشتم چند سال پیش. البته اون مجرد بود. می گفت تمام مردا رو باهاشون چت می کردم همشون اهلش بو ...

مردی ک اهل چت باشه اکثرا اینطورن اما خیلیها اهل چت هم نیستن اونا رو کسی درنظر نمیاره

نه همه مردا اینطوری نیستن این چیزارو نخون آدما بدبین میکنه همه مرداکه خیانتکارنیستن

اره به خدا نمیرم‌تو این تاپیک‌های چس‌ ناله دیگه 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 

دستم باران ....

اول صبح چرا اینقد عصبی؟ شوهر یا انتخاب از طرف خود زن، حالا بعضیا هول میشن بعد دو روز اشنایی سریع میخوان عقد ببندن نتیجش میشه طلاقو خیانتو بی محلیو افسردگی،اگر انتخابت خوب باشه هیچی نمیشه