2777
2789
عنوان

هر کی میدونه جواب بده لطفا

297 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها یخچالم مارک صنام هستش۵ساله خریدیمش.داخل یخچالش یخ میزنه قبلا نبود اینطوری خاموشش کردم زیر جامیوه ای پر از آب شد در یخچال رو باز میکنم نمایشگر روی در قطع میشه و اینکه یکسره کار میکنه مشکل از کجاست کسی میدونه؟

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

احتمالا موتورش

فقط زنگ بزن نمایندگی..دستکاریش نکن

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا موتورش فقط زنگ بزن نمایندگی..دستکاریش نکن

زنگ زدم امروز نمیدونم میان فردا یا ن چون پنجشنبه اس میگم تعطیل نباشن ی وقت

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
عزیزم مگه ما تعمیر کار یخچالیم    

گفتم شاید برای کسی پیش اومده باشه چنین موردی تو عنوانم هم گفتم هر کی میدونه جواب بده

زنگ زدم امروز نمیدونم میان فردا یا ن چون پنجشنبه اس میگم تعطیل نباشن ی وقت

صدای خاصی اگه میده حین کارکردن بی شک موتورشه

نه ان شاءالله میان نگران نباش فقط فردا صبح زنک بزن پیگیر باش بگو وسایلام بیرونه خراب میشه 

پیگیر باشی زودمیفرستن.سمج باش😅

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
صدای خاصی اگه میده حین کارکردن بی شک موتورشه نه ان شاءالله میان نگران نباش فقط فردا صبح زنک بزن پیگ ...

ن صدا عجیب نمیده رو نمایشگرش قبلا ی علامت مثل قطره میومد هیچ یخی هم نداشت الان اون علامته نمیاد یخ میزنه میگم شاید از اونه

سلام عزیزم 

اینکه می‌گین آب تو يخچال پر میشه این به خاطر اینکه بالای يخچال یه صفحه‌ای هست زیر اون یه پلاستیک هست که از پشت اون یه شیلنگ نازک هست که باید آب رو از پشت به بیرون هدایت کنه اون احتمال زیاد جرم گرفته .

یه کاسه یا ماست خوری کوچیک بذار روی طبقه آخر زیر اون پلاستیک یه نخ هم ۶ یا ۷ سانتی‌ خیس کن از اون پلاستیک یا شیربونی آویزون کن تا آب بریزه تو کاسه هر چند روز یه بار خالیش کن 

علت برفک زدن هم بخاطر دمای يخچال دما باید بین ۳ تا ۶ درجه تنظیم بشه 

و یکسره کار کردن هم بخاطر اینکه گاز يخچال تموم شده باید یکی بیارید براش گاز بزنن