2777
2789

۱۵ ساله متاهلم بچم نه سالشه.شوهرم انگار دیگه منو نمیخاد میدونم و مطمئن هستم که خیانت نمیکنه ولی بود و نبودم واسش مهم نیست.رابطه ای هم نداریم .موندم برم یا بمونم. میتونم رو خانواده ام حساب کنم واسه رفتن .ولی دلم واسه بچه میسوزه. یا بایدتا آخر عمرم همین جوری بمونم یا جدا شم 

از اول همینطور بود شوهرت؟

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)

فکرکردی بعد طلاق الان کیسای خوب واست صف کشیدن؟خودت انگار بیشتر دوست داری بگردی دنبال بهونه برای طلاق جا اینکه ببینی مشکل از کجاست که باهات بد شد یا اینکه درستش کنی!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا تو یه شرایط مشابه شما هستم البته با دوتا بچه...منکه دلمو ب دریا زدم و اومدم خونه پدرم و در خواست طلاق دادم البته حق طلاق دارم.سبک سنگین کن ببین خوبیاش بیشتره یا بدیاش بعد تصمیم نهاییتو بگیر.امیدوارم بهترین راه رو خدا پیشروت بزاره عزیزم💖

منم حس میکنم دلش با زبونش یکی نیست با زبون میگه میخوامت ولی رفتارش اینو‌نمیگه! مثلا وقتایی که ناراحتم یا دلم گرفته با حتی مریضم بی تفاوته! راحت می‌خوابه و همیشه خودشو میزنه به نفهمی که یعنی مثلا متوجه نشدم حالت خوب نیست!!!

منم مثل شمام ...شوهرم بهم خیانت کرد با دختر عمش..حمایت خانواده ندارم پول هم ندارم با یه بچه ک اسم رفتن میارم اشک میریزه شوهرم تازه کاراشو کرده طلبکارم هست میگه دوسال دیگه طلاقت میدم بزار بچه بزرگتر بشه..حدس میزنم با دختر عمش اشتی کردن بیشتر دعوامون سر همینه

منم مثل شمام ...شوهرم بهم خیانت کرد با دختر عمش..حمایت خانواده ندارم پول هم ندارم با یه بچه ک اسم رف ...

خدا لعنت کنه هر چی زن و مرد هرزست خدایا چرا جوری تقاص نمی‌گیری که درس بشه واسه بقیه. آخه ی آدم چرا باید اینقدر خودخواه باشه که واسه خوش گذرانی خودش گند بزنه به روح و روان و آرامش ی آدم دیگه !!!

خدا لعنت کنه هر چی زن و مرد هرزست خدایا چرا جوری تقاص نمی‌گیری که درس بشه واسه بقیه. آخه ی آدم چرا ب ...

بخوام برگردم خونه پدرم ب شدت خسیسه ...پول رهن خونه هم ندارم شوهرم هم لجبازی باهام میکنه میگه اگه تو زن بودی من این کارهارو نمیکردم نمیدونی چقدر میسوزم تو فامیل خیلی درد داره ..۵ سال چ کارها ک نکردن مسافرت ها ک ترفتن حالا پرو میگه تقصیر تو بود..کاش میمردم تا گریه میکنم میگه خوب کاری کردم باهات 

بخوام برگردم خونه پدرم ب شدت خسیسه ...پول رهن خونه هم ندارم شوهرم هم لجبازی باهام میکنه میگه اگه تو ...

یه مدت پدرتو تحمل کن شغل پیدا کن مستقل شو این زندگی نیست مگه چقدر عمر میکنیم بخوایم تحمل کنیم حیف جوونی مون نیست

بخوام برگردم خونه پدرم ب شدت خسیسه ...پول رهن خونه هم ندارم شوهرم هم لجبازی باهام میکنه میگه اگه تو ...

بگو هرزگی تو ربطی به زن بودن من نداره ربطش به زن نبودن مامانته که نتونست تو رو درست تربیت کنه نامرد بی غیرت