2777
2789

من ی مدته در حال اقدامم باردار نمیشم همه چیمم خوبه فولی ۲۳-۱۷ هم دارم اسپرم همسرمم خوبه.چون دختر دوست داریم از روز ۹ تا ۱۳ اقدام میکنیم هرشب.بنظرتون اشتباهه؟

بابا دست خداست کاری نداره تخمگ گذاری باشه یا نه تو هر زمان که میشه اقدام کن خودش بخواد بهت میده

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه هم روزای اقدامت کمه هم هرشب اسپرم ضعیف میشه من از دکترم پرسیدم گف اصلا امکان نداره تعیین جنسیت اینجوری باید از ۳_۴ روز بعد پریودت ی شب در میون اقدام کنین

زندگی گر بزند زخم به من شوم آن دانه که شد جوانه‌ای :)

میگن صبح گیراییش بهتره 🤔

بعدشم یکم لنگات هوا باشه 

زودم از جات بلند نشو 

و ی روز درمیون 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

استرس نداشته باشید هیچ کدومتون این از همه چیز مهم تره 

بسپار به خدا مطمئن باش بهترین رو رقم می‌زنه باهاش حرف بزن دعا کن ولی بهش فکر نکن 

نیمه سوم شب هم احتمال رو می‌بره بالا تر

خب اره ولی وقتایی ک احتمال پسر زیاده ریسکه دیگ چون ی چیز علمیه😭

ربطی نداره اگه به علم بود که دیگه همه تو خونه هم دختر داشتن هم پسر 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
ربطی نداره اگه به علم بود که دیگه همه تو خونه هم دختر داشتن هم پسر 

ن اخه بیین اسپرم پسر عمر کمتری داره و سرعت بیشتری یعنی اگ نزدیک تخمک گذاری باشه زودتر شنا میکنه و ب تخمک میرسه اما دختر سرعتش کمتره و دیر تر ب تخمک میرسه و عمرش بیشتره واسه همین میگن واسه دختر چند روز قبل تخنک گذاری اقدام کنین پسرا تااون موقع میمیرن