2777
2789
عنوان

بهترین زمان برای اقدام ب بارداری کی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32857 بازدید | 31 پست
نیمه سوم شب یعنی چی عزیزم توضیح میدی؟

ببخشید اشتباه نوشتم 

ثلث سوم شب یعنی مثلاً الان که شب حدودا دوازده ساعت هست از ساعت یک اینطورا تا اذان صبح میشه ثلث سوم شب 

غیر از اون هم ظهر پنج شنبه و عصر جمعه زمان های خوبی هستند 

از کتاب ریحانه بهشتی هم میشه کمک بگیری 

ولی واقعا مهم ترینش فکر نکرن بهشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکار کنم پس واسه دختر😭😭😭

هیچ کاری صد در صدی نیس 

صد در صذ میخوای فقط ivf 

رژیم بگیر شاید موثر باشع لبنیات زیاد بخور و منیزیم شکلات قهوه اینا 

چیزای شور و پتاسیم دار مثل موز نخور

زندگی گر بزند زخم به من شوم آن دانه که شد جوانه‌ای :)
ببخشید اشتباه نوشتم  ثلث سوم شب یعنی مثلاً الان که شب حدودا دوازده ساعت هست از ساعت یک اینطورا ...

دستت درد نکنه عزیزم اتفاقا کنابشو دارم ولی نخوندم یکم اعتقاداتم ضعیف شده اینم کتاب خیلی مذهبیه اما میخونمش دستت دردنکنه

هیچ کاری صد در صدی نیس  صد در صذ میخوای فقط ivf  رژیم بگیر شاید موثر باشع لبنیات زیاد بخ ...

رژیم ک دارم اما شاید ای وی اف کنم چون دیگ حوصله ندارم منتظر بمونم چند وقته اقدامم خسته شدم همه چیمم خوبه کفتم تااخر امسال اگ‌نگیره میرم ivf هم برا بارداری هم تعیین جنسیت بیینم خدا چی‌میخوا‌د

دستت درد نکنه عزیزم اتفاقا کنابشو دارم ولی نخوندم یکم اعتقاداتم ضعیف شده اینم کتاب خیلی مذهبیه اما م ...

کتاب خوبیه 

در حد توان اجراش کن 

من تا قبل بارداریم نکاتش رو رعایت کردم نسبتا ولی تو بارداری بخاطر ویار شدید نتونستم خیلی باهاش پیش برم

ن اخه بیین اسپرم پسر عمر کمتری داره و سرعت بیشتری یعنی اگ نزدیک تخمک گذاری باشه زودتر شنا میکنه و ب ...

بازم میگم دست خداست از خودش بخواه 

من خودم مشکل داشتم باردار نمیشدم دکتر گفت اصلا تخمگ گذاری نمیشه از ته قلبم از خدا خواستم منی که اصلا تخمگ گذاری نمیشد بدون یدونه دارو باردار شدم اگه به علم بود که من اصلا باردار نمیشدم 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
اره تعریفشو زیاد شنیدم.برا روزای اقدامم کفته این کتاب ؟یا جسنیت؟

جنسیت رو چون برام مهم نبود اصن توجه نکردم چیزی نوشته یا نه 

ولی برای زمان های مناسب چرا نوشته 

بازم میگم دست خداست از خودش بخواه  من خودم مشکل داشتم باردار نمیشدم دکتر گفت اصلا تخمگ گذاری ن ...

اون ک ۱۰۰٪ تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته من خودمم خیلی حساس بودم مشهد زندگی میکنم و قبل رژیم زنک زدم ب حرم امام رضا و پرسیدم رژیم کناه نداره گفت نه علمیه ک خدا داده میتونیم استفاده کنیم ولی اول و اخر بازم دست خودشه ک دختر بده یا پسر