2777
2789
عنوان

بدن بچم قرمز کبود شد یهو

88 بازدید | 6 پست

سلام 

از اول بگم امروز صبح از خواب بیدار شدیم به دخترم که یک سالشه فرنی دادم که یک قاشق بیشتر نخورد بعد برای اولین بار بهش ب کمپلکس دادم یه قاشق 

بعد از نیم ساعت گفتم ببرمش حموم گذاشتم داخل وان اومدم لباسا و حولشو آماده کردم وقتی رفتم دیدم دخترم بدنش قرمز صورتش قرمز رو به کبودی خیلی وحشتناک بود فوری یه آب گرفتم بدنش آوردم بیرون شیاف استامینوفن زدم یه ذره آبلیمو زدم دهنش (گفتم شاید فشارش رفته بالا آخه دیشبم یکم دماغش خون اومد )

خلاصه یک ساعت طول کشید تا آروم آروم رنگ بدنش طبیعی شد 

به نظرتون دلیلش چی بوده :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی دختر من اگه تو حموم سردش بشه این شکلی که شما گفتید میشه صورتش و لباش کبودمیشه یه بار مامانم برده بود حموم مثل شما اونم ترسیده بود

گروه قرمز❤️وزن اولیه 96.5🤪وزن هدف اول 90 😍پر انرژی میریم جلو
ولی دختر من اگه تو حموم سردش بشه این شکلی که شما گفتید میشه صورتش و لباش کبودمیشه یه بار مامانم برده ...

وای آرررررره 

شایدم سردش شده آخه درو باز گذاشتم 

دیشبو بهش فکر کردم به ذهنم رسید شاید افتاده توی آب داشته خفه میشده تا من بیام بلند شده 😰 

از خودم بدم میاد خیلی مامان بی فکری ام :(

وای آرررررره  شایدم سردش شده آخه درو باز گذاشتم  دیشبو بهش فکر کردم به ذهنم رسید شاید اف ...

مامانا من فهمیدم که بخاطر ب کمپلکس بچم قرمز میشد یه بارم بهش دادم همون شکلی شد ....

نوشتم که اگه برا کسی سوال بود بخونه ...