2777
2789

اذیت نکنه کمک پیشکش

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خونه کمک میکنه ولی کارای مربوط به پسرم اصلا فقط باشگاه میبره و‌ میاردش و حمام همین 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه اولمو خودش بزرگ کرد دومی رو خودم چون دومی اروم و ساکت بود ولی اولیم ی بچه ی گریه ای و دل دردی که روح و روانمو بهم ریخته بود افسردگی گرفتم جوریکه دخترمو دوست نداشتم 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
بچه اولمو خودش بزرگ کرد دومی رو خودم چون دومی اروم و ساکت بود ولی اولیم ی بچه ی گریه ای و دل دردی که ...

ولی همش خاطره میشه ها 

دخترت که بزرگ شد همه ی اذیت هاش رو براش تعریف میکنی

ولی همش خاطره میشه ها  دخترت که بزرگ شد همه ی اذیت هاش رو براش تعریف میکنی

واسش تعریف میکنم میگه مگه من اینقدر بد بودم منم میگم اره پدرمو دراوردی 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
تو قسمت بچه داری کمک میکنه چون کارمندم شیفتامون در گردشه با هم بچه هارو نگه میداریم 

چقدر خوب 

همسر من که فعلا کار کردن در محل کارم رو ممنوع کردن 

و بدتر از همه هیچ وقت خونه نیست همیشه ماموریته حتی الانم که فقط دو هفته مونده که دخترمون به دنیا بیاد ماموریت بهش دادن آنقدر ناراحتم الان باید کنار من میبودن فعلا که مادرم پیشمن 

مثلا الان باهاش خیلی قهرم 😆 

فقط صبر ما خانما ...

واسش تعریف میکنم میگه مگه من اینقدر بد بودم منم میگم اره پدرمو دراوردی 

عزیزمممم همش از مهر مادریه مگر نه هیچکس نمیتونه تحمل کنه جز یک مظلوم به تمام معنا به نام مادر

عزیزمممم همش از مهر مادریه مگر نه هیچکس نمیتونه تحمل کنه جز یک مظلوم به تمام معنا به نام مادر

واقعا مادرا بهشت زیر پاهاشونه😊😊