2777
2789

هیشکی بابای آدم نمیشه هیشکی اندازه بابای آدم دلش برا دخترش نمیسوزه همه ما خیلی وقتا شوهر مون دلمون شکوند اشکمون درآوردن ولی این فقط بابا بود که همیشه بهمون میگفت دخترم نگران نباش بابات هست بنظرم مرد واقعی زندگی هر زنی پدرش تمام بچه ها برا سلامتی پدرم پدر ها خودتون یه صلوات بفرستید 

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖

دقیقا

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ چیز مطلقی تو دنیا وجود نداره هر پدری این ویژگی که شما گفتی رو نداره

ولی مطمئن باش قلب ن داره شاید اخلاقش فرق داره

بله حق باشماست،ولی خیلیا مث من که پدرشون فوت شده،قرق داره قضیه🖤

واقعا تمام تکیه گاهم همسرم بوده تو این سالها،مث بابام 🥲انشالله خاک پدرم عمر همسرم باشه

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
هیچکی پدرو مادر نمیشه دلسوز واقعین

آره دقیقا عمرمون تلف شوهر خانواده شوهر میشه در حالی که کسایی که ما رو میخوان همون پدر و مادر خودمونن جایی که آرامش داریم روحی قلبی خونه باباهامون