2777
2789
عنوان

مامانای که نی نی های دو سه ساله دارند لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 32 بازدید | 22 پست
ارع عزیزم من قاطی میکردم براش.ولی دیدم فایده ندارع دیگ سعی میکنم کنترل کنم خودم و.فرشم ک نجس شد حالا ...

اخه ازاینکه میدونم بلد هست و نمیخاد انجام بده نا احت و عصبی میشم.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اخه ازاینکه میدونم بلد هست و نمیخاد انجام بده نا احت و عصبی میشم.

منم همینو و قششششنگ درکت میکنم

اما باید قبول کنیم در نهایت بچه ن.و عقلشون کامل نشده هنوز

مامانِ السانا خانوم هستم❤️فرشته کوچولوی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم خدا کمکت کنه. اینشالا همه بچه ها سلامت باشند.

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم ی سوال داشتم

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم ی سوال داشتم

من ی ماشین گرفتم پلاکش مال ی شهر دیگس الان رفتم تو سایت برا نوبت تعویض پلاک زدم تعویض از شهری ب شهر دیگه ی چیزی تو این مایه ها ب نظرتون اشتباه زدم باید میزدم نقل و انتقال؟؟ 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

من ی ماشین گرفتم پلاکش مال ی شهر دیگس الان رفتم تو سایت برا نوبت تعویض پلاک زدم تعویض از شهری ب شهر ...

سلام عزیزم،من خوذم نوبت اینترنتی نگرفتم ،ولی بنظرم احتمال زیاد باید میزدید نقل و انتقال.چون چیزی که شما میگید مربوط به کسی که پلاک بنام خودش هست مثلا پلاک تهران داره میخاد تغییرش بده به پلاک شیراز چون محل سکونتش عوض شده.ولی شما اگر ازشخص دیگه خریدید و میخاید بنام خودتون بزنید باید نقل و انقال انتخاب کنید.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من ی ماشین گرفتم پلاکش مال ی شهر دیگس الان رفتم تو سایت برا نوبت تعویض پلاک زدم تعویض از شهری ب شهر ...

حالا یسوال.شما ازکجا میدونستید درمورد من که من میدونستم از من پرسبدید  

حالا یسوال.شما ازکجا میدونستید درمورد من که من میدونستم از من پرسبدید    

داشتم تاپیک های قبل راجب تعویض پلاک رو میخوندم ک ب پست شما برخوردم

ممنون عزیزم

داشتم تاپیک های قبل راجب تعویض پلاک رو میخوندم ک ب پست شما برخوردم ممنون عزیزم

خاهش‌گلم