2777
2789

ان شاالله که مشکلت حل بشه عزیزم،کس بی کسان خداست خیلیا مث تو تو شهر غربین

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرز دور ورش پر فک فامیل تو شهرخودشم هست بیشتر تنهاست پس ناراحت نباش..کس بی کسان خداست..

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

عزیزم💔خدا نگهدارته دورت بگردم.زنگ بزن فردا خانوادت آروم میشی.رو خودت کار کن سرتو گرم کن... سه هفتس ...

مرسی تو رو خدا برام خیلی دعا کن خیلی زیاد دلم گرفته

عزیزم کلا فکر های منفی رو بذارید کنار و مثبت فکر کنین ضمنأ سرتونو مشغول کنین با رفتن به باشگاه ورزشی ...

کل زندگیم دارم کار می کنم..معلمم صبحا مدرسه م عصرا هم آموزشگاه...سرم گرمه ولی شوهرم قدرمو نمیدونه این اذیتم می کنه