2777
2789
عنوان

بنظرتون با یک کدرشته قبول میشم

138 بازدید | 31 پست

فقط ی کدرشته زدم چون شرایطشو نداشتم جاهای دیگم بزنم

رتبم بین ۷۰۰تا۸۰۰ رشتمم انسانیه

حقوق اهواز بنظرتون میارم؟!

یا الان بشینم بخونم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خود اهوازی احتمالش زیاده

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
حقوق تو اهواز مگه فقط یک کد داره؟

اهواز کلا دولتی فقط چمران رو داره، پیام نور با جهاد هم هست ولی خب دولتی نیستن

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

اگه بومی اهوازی احتمالش خیلی بالاست

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

حالا شهرای اطرافتونم بزن

البته اگه شرایط جاهای دیگه نداری و شرایط آزاد داری خدای نکرده همین یه کد رشته را قبول نشدی راحت برو آزاد

شهرتون رشته دلخواهت

بالاخره تو شهر دیگه هم بری دولتی هزینه رفت و آمد و خورد و خوراک داری

دوری و دلتنگی هم در نظر بگیر

من باشم هدفمم حقوق باشه راحت میرم آزاد شهرمون کنار خانوادم درسمم میخونم.پس فردا وکیل شدی کسی نمیگه آزاد بودی یا دولتی