2777
2789

باهاش قهرم همش میاد خونه مادرشوهرم میگه فلان چیزو خریدم فلان کارو کردم میخام تالار بگیرم میخام عکاس بگیرم خلاصه که خندم میگیره ازینکه نمیتونه اینارو مستقیم به من بگه و پز بده میشینه به مادرشوهرم ک ۷۰ سالشه تعریف میکنه ک ما بشنویم ،مادرشوهرمم خیلی عاقله میگه این کارا چیه پولاتونو پس انداز کنید کلی میزنه تو ذوق اش منو و شوهرمم کیف میکنیم و ریز ریز میخندیم 😅😁

حالا اینم بگم جاریم خیلی دروغگو عه مثلا پیش پیش یه چیزی میگه ولی وقتش ک میرسه میگه نشد و جور نبود و این حرفا این سری هم تولد تولد میکنه ولی میدونم میخاد بیاد بگه جور نشد 🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولد گرفتن برای بچه اش کار بدیه و باید پس انداز بشه؟ 

چه طرز تفکر بدی دارید 

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 

حالا مادرشوهرت بهشون میگه پولاتونو پس انداز کنین میگی مادرشوهر خیلی عاقلهههه...ولی اگع همینو به شما بگه میایی اینجا میگی خیلی دخالت میکنه تو کارام😂😂😂😂😂محض شوخییییییییی

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢

با این توصیفی که کردید معلومه شما هم کم بی تقصیر نیستی تو بوجود امدن کدورت ها!!

هنر تعامل یاد بگیرید زندگی رو زیباتر میکنه

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
کاری ب جاریت ندارم ولی خودت حسودی 

اتفاقا اصلا حسود نیستم گلم من شوهرم با داداشش و زن داداشش قهره ولی وقتی بچشون بدنیا اومد از شوهرم اجازه گرفتم و با مادرشوهرم برای تبریک رفتیم حتی کادوی خوبم بردم ، جاری من کلا عاشق اینه ک پز بده ولی همش پوچ و تو خالیه